Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.572 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Aslına bakarsanız sebebi localhost programıdır...
Ewt o şifre veri tabanını kurarken yazdığınız şifre ve joomla kurulumlarındada onu yazarsınız hep. Fakat kurduğunuz localhost programından kaynaklıki ilerlemiyor...Free bir hostta yada ücretli bir hostta deneyin derim...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#32 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar adımları sırası ile yaptım ama veritabanı kısmında Could not connect to MySQL hatası veriyor. Joomla 1.5 kurulumu yapıyorum kurulum dosyalarını httpdocs içine attım veritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adlarını aldım php my admin panelini görüyorum ancak localhost eritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adını girdim Could not connect to MySQL hatası alıyorum başka yapmam gereken bir adım varmıdır. Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
|
|
#33 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#34 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaslar
sonunda kurdum bu uyarıyı verdiLÜTFEN INSTALLATION DİZİNİNİ TAMAMEN KALDIRMAYI UNUTMAYINIZ Bu noktadan ötesine installation klasörünü kaldırmadan geçemeyeceksiniz. Bu engelleme, Joomla!nın bir güvenlik özelliğidir. ynlıs bir şeyi simek istemiyorum.bu kaynaklıı bir sorun yasadım dosayayı tam olarak nerdensileceğimi tarf ederimisiniz.dosyayı http://ftp sitenin adresindenmi silicem yoksa cpaneldeki ftp kısmındanmı yardımcıoluranız cok mutlu olurum
|
|
|
|
#35 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
ftp den sileceksiniz installation klasörünü kurulumda yazıyor bunlar iyice dikkatli okuyun.
|
#36 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2010 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaşlar bende joomla kurmak istiyorum ama bu konuyla ilgili hiçbir bilgi sahibi değilim sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum turhosttan hosting ve domain aldım joomlayı indirdim ama dosyaları gönderemiyorum hostta nasıl yaparım bana detaylı bir şekilde ayrıntı atlamadan anlatırmısınız daha önce hiç web sitesi kurmadım bilginize şimdiden hepinize teşekür ederim
|
|
|
|
#37 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.122 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla! kurulumu, resimli anlatım yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|