Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Aslına bakarsanız sebebi localhost programıdır...
Ewt o şifre veri tabanını kurarken yazdığınız şifre ve joomla kurulumlarındada onu yazarsınız hep.
Fakat ...
-
Joomla Fatihi
Cevap: Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ
Aslına bakarsanız sebebi localhost programıdır...
Ewt o şifre veri tabanını kurarken yazdığınız şifre ve joomla kurulumlarındada onu yazarsınız hep.
Fakat kurduğunuz localhost programından kaynaklıki ilerlemiyor...Free bir hostta yada ücretli bir hostta deneyin derim...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra
Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra
Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin
Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
-
Yeni Joomlacı
arkadaşlar adımları sırası ile yaptım ama veritabanı kısmında Could not connect to MySQL hatası veriyor. Joomla 1.5 kurulumu yapıyorum kurulum dosyalarını httpdocs içine attım veritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adlarını aldım php my admin panelini görüyorum ancak localhost eritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adını girdim Could not connect to MySQL hatası alıyorum başka yapmam gereken bir adım varmıdır. Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
-
JTR Kurucu
Sudenaz Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar adımları sırası ile yaptım ama veritabanı kısmında Could not connect to MySQL hatası veriyor.
Joomla 1.5 kurulumu yapıyorum kurulum dosyalarını httpdocs içine attım veritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adlarını aldım php my admin panelini görüyorum ancak localhost eritabanı kullanıcı adı şifre ve veritabanı adını girdim Could not connect to MySQL hatası alıyorum başka yapmam gereken bir adım varmıdır. Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.
Dersi ilk baştan okuyarak tekrar kontrol edin.
-
Yeni Joomlacı
-
JoomlaTR
ftp den sileceksiniz installation klasörünü kurulumda yazıyor bunlar iyice dikkatli okuyun.
-
Yeni Joomlacı
merhaba arkadaşlar bende joomla kurmak istiyorum ama bu konuyla ilgili hiçbir bilgi sahibi değilim sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum turhosttan hosting ve domain aldım joomlayı indirdim ama dosyaları gönderemiyorum hostta nasıl yaparım bana detaylı bir şekilde ayrıntı atlamadan anlatırmısınız daha önce hiç web sitesi kurmadım bilginize şimdiden hepinize teşekür ederim
-
JTR Kurucu
harme28 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar bende
joomla kurmak istiyorum ama bu konuyla ilgili hiçbir bilgi sahibi değilim sizden bana yardımcı olmanızı istiyorum turhosttan hosting ve domain aldım joomlayı indirdim ama dosyaları gönderemiyorum hostta nasıl yaparım bana detaylı bir şekilde ayrıntı atlamadan anlatırmısınız daha önce hiç web sitesi kurmadım bilginize şimdiden hepinize teşekür ederim
Bu konun başına gidersen nasıl yapacağınızı yazmış olmam lazım! Kuramıyorsan turhost söyle kurarlar.
-
Yeni Joomlacı
link açılmıyor bi bakabilir misiniz?
-
JoomlaTR
Evet açılmıyor biraz bekleyiniz anasayfada biraz değişiklik yapiliyor.
-
Yeni Joomlacı
merhaba bu konu başlığını iyice okudum ben de joomlayı kurarken sorun yaşıyorum veri tabanı yapılandırmasından sonra "sonraki" diyorum "Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" bu hatayı veriyo bunu nasıl çöze bilirim yardımcı olurmusunuz...