Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkür ederim kardeşim
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kurulumu öncesinde takıldım
FTP'den sitemize bağlanıp, httpdocs (plesk panel kullanıyorsanız) public_html (cpanel kullanıyorsanız) dizinlerine masaüstümüze açtığımız joomla paketini gönderiyoruz. joomlanın dosyaları ftp ye aktarıldı ama www.siteninadı.com yazınca baglanamıyorum.sayfa görüntülenmiyor kontol panelinde ftp nin bulundugu katagoriden -file manager- upland dosyaları aktardım orda kaç tane dosya olması lazım.eksik dosyamı var diye merak ediyorum. yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
#23 | |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
ftp den tekrar atıp dene |
|
|
|
|
#24 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
şimdide kurulumun veri tabanı kısmında takıldım diğer sayfaya gecmiyor .sormak istediğim iki şey var-veri tabanı bilgimden emin olamadıgım için olanı silip yenisini actım ve bu yeni bilgiyle girmeyi denedim. yine kabul etmedi.bu yeni veri tabanın kurulum zamanlamasınan dolayı kaynaklana bilirmi? -localhost kısmı standartmıdır. |
|
|
|
|
#25 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.717 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Hostunuzun panelinden veritabanı adı kullanıcı adı şifresi oluşturun ve kurulumda o bilgileri girin kuruluma devam edin . ..
|
#26 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 349 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
evet localhost standart tır
aynen yaz kutuya localhost olarak başka bir şey yazarsan kurulum olmaz |
|
|
|
#27 |
|
yeni veri tabanı acıp bir daha denedim local hostuda aynen yazarak ama hala ilerliyemiyorum.sizce bu neden oabilir.mesela forumlara 3 dea girmeyi deneyipte basaramadıgında bir süre işlemyapamıyorsun.bundada öyle bir sistem varda bende biraz ugrastım ondan olabilirmi.yada sizce baska neden olabilir.
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Joomlacı Gençlik Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Localhost Mesajlar: 1.571 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Localhost desteğimiz yok fakat şöyle bişey önereyim...
sizin localdeki sql iniz şifreli olabilir.kurulum yaparken bir şifre girdiyseniz joomla kurulum ekranına db bilgileri kısmına şifre yerine onu yazın yoksa boş bırakın atlar zaten o kısm.Unuttuysanız şifrenizi phpmyadmin e girin ilk sayfada yetkiler linkine tıklayın orda 4 5 bölüm olacaktır onların parolalı olanları düzenlemek için kalem butonuna basın parola yok u işaretleyip kaydedin ve joomla kurulum ekranında şifre kısmını boş bırakın.
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız. Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!! Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır... MEVLANA CELALEDDİN RUMİ |
|
|
|
#29 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#30 |
|
şifremde kullanıcı adı veri taban adı bilgileri elimde dogrulugunan eminim ama yinede sayfa ilerlemiyor :( sayfada hata yazıyor sol alt kösede benim bilgisarım kaynaklı olabilirmi.cakısan birprogram filan.cünkü bilgi eksisiz benim aklıma baska bir sey gelmiyor.sizce neden olabilir ?
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla! kurulumu, resimli anlatım yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|