Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.710 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Hosta geçmeniz gerekiyor, , resimli anlatım kısmında bütün bilgiler mevcut,alacağınız hosting nasıl olmalı vs vs . ..
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler.
|
|
|
|
#13 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.710 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Host alma imkanınız yoksa free hostlarda kendinizi geliştirebilirsin ,ama bu tür free ve lokal desteğimiz bulunmamakda. .
Forumda free hosta joomla kurmak araştırma yapabilirsiniz ,favorim byethost..
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Evet byethost'tan hostum var ben wampserver programından kurulumu yapıyodum orda bu hatalar çıktı şimdi joomla dosyalarını hosta atıp siteden kurulumu yapmayı denicem . . .
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
böle bi hata verdi napıcaz? |
|
|
|
#16 |
|
Hangi işlemden sonra bu hata geldi ? burdaki konularada bakın sonra http://forum.joomlatr.org/search.php?searchid=557843
|
#17 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.103 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yaptım arkadaşlar sanırım mysql'lu kısmı doldururken sitemde yeni bir kullanıcı adı oluşturmuştum. onun yerine vbulletin forumda kullandığımız kullanıcı ismini kullanmamız gerekiyomuş. sadece yeni bir database alıcaz. tüm sorun bundan ibaretmiş. bu sorunla karşılaşan arkadaşlar tekrar baştan kursunlar sorun ortadan kalkıyor. saygılar..
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben kuruluma bir türlü başlayamadım arkadaşlar..wampserver i indirdim www klasörüne indirdiğim joomla paketini kopyaladım..localhosttan çalıştırmaya başlayamadım..kullanıcı adı şifre istiyo bi türlü yapamıyorum..bu local server la ilgili bana bilgi verebilirmisinz..
|
|
|
|
#20 |
|
Bu vereceğim linkdeki dersde Database oluşturmak joomla kurmak videosunu indirin joomla 1.5.9 görsel dersleri kolay gelsin, ayrıca forumda lokal destek bulunmamaktadır . .
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla! kurulumu, resimli anlatım yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|