teşekkürler.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Hosta geçmeniz gerekiyor, , resimli anlatım kısmında bütün bilgiler mevcut,alacağınız hosting nasıl olmalı vs vs . .....
Hosta geçmeniz gerekiyor, , resimli anlatım kısmında bütün bilgiler mevcut,alacağınız hosting nasıl olmalı vs vs . ..
JFolder . ..
teşekkürler.
Host alma imkanınız yoksa free hostlarda kendinizi geliştirebilirsin ,ama bu tür free ve lokal desteğimiz bulunmamakda. .
Forumda free hosta joomla kurmak araştırma yapabilirsiniz ,favorim byethost..
JFolder . ..
Evet byethost'tan hostum var ben wampserver programından kurulumu yapıyodum orda bu hatalar çıktı şimdi joomla dosyalarını hosta atıp siteden kurulumu yapmayı denicem . . .
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
böle bi hata verdi napıcaz?
Hangi işlemden sonra bu hata geldi ? burdaki konularada bakın sonra http://forum.joomlatr.org/search.php?searchid=557843
JFolder . ..
yaptım arkadaşlar sanırım mysql'lu kısmı doldururken sitemde yeni bir kullanıcı adı oluşturmuştum. onun yerine vbulletin forumda kullandığımız kullanıcı ismini kullanmamız gerekiyomuş. sadece yeni bir database alıcaz. tüm sorun bundan ibaretmiş. bu sorunla karşılaşan arkadaşlar tekrar baştan kursunlar sorun ortadan kalkıyor. saygılar..
ben kuruluma bir türlü başlayamadım arkadaşlar..wampserver i indirdim www klasörüne indirdiğim joomla paketini kopyaladım..localhosttan çalıştırmaya başlayamadım..kullanıcı adı şifre istiyo bi türlü yapamıyorum..bu local server la ilgili bana bilgi verebilirmisinz..
Bu vereceğim linkdeki dersde Database oluşturmak joomla kurmak videosunu indirin joomla 1.5.9 görsel dersleri kolay gelsin, ayrıca forumda lokal destek bulunmamaktadır . .![]()
JFolder . ..
Paylaş