En ince detaya kadar inmişsin usta, joomlayı kuracak olan arkadaşlar dikkatli okumalıdır ve ona göre joomlayı kurmalıdırlar. .
Daha açık ve net bir anlatım olmuş , Nede olsa JTR Farkı !![]()
![]()
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla ! kurulumu resimli anlatımı yeni jenerik Bu resimli analtımdan da kuramıyorsanız joomlaya bulaşmayın. Joomla ! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ ...
Joomla! kurulumu resimli anlatımı yeni jenerik
Bu resimli analtımdan da kuramıyorsanız joomlaya bulaşmayın.
Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ sayfasına gitmek için tıklayınız.
Alternatif Video Anlatım için tıklayın
Konu Ugur tarafından (04-09-2010 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Güncellendi.
En ince detaya kadar inmişsin usta, joomlayı kuracak olan arkadaşlar dikkatli okumalıdır ve ona göre joomlayı kurmalıdırlar. .
Daha açık ve net bir anlatım olmuş , Nede olsa JTR Farkı !![]()
![]()
JFolder . ..
Güzel bir kurulum anlatımı olmuş.Joomla=Uğur hoca
Bu arada şimdiye kadar gördüğüm en iyi sunucu turhost...
Benim sunucum farklı önceden bildeydim kesinlikle turhostu seçerdim.
kurulumu harika anlatmışsınız ,,,benim merak ettiğim JOOMLA yı kurunca varolan eski sitem yok olucak mı acaba _??
hocam ellerinize sağlık. çok güzel anlatmışsınız. ben anlattığınız gibi sitemi kurdum. Ancak Makale oluşturm kısmına geldiğimde, makale kısmında yazdığım yazıları rengini değiştirmek yada başka değişiklikler yapmak istiyorum fakat pencerenin üstünde değişiklik yapmama yaraaycak özelliklerin birçoğu yok. yardım
1.5.14 kurulu
Forumda bu konu mevcut bakınız.
ben özür dileyerek tekrar soracağım ,,,kurulumu anladım ama benim korkum ; war olan bir sitem var ve html tabanlı ,,joomlayı kurunca sitem açılmayacak mı ve ben yeni site yapmak durumunda mı kalacağım .
Ben html tabanlı sitemi php ye çevirebilmek adına joomla kuruyorum ,çünkü sitemin bu haliyle yazılarıma yorum ekletme şansım olamıyor . sadece tek cevap istiyorum ..
evet joomla kurarsan siten uçar ,,yada hayır uçmaz :(
Öncelikle teşekkürler, ben joomlada yeniyim sitemi kurdum sol taraftaki menünün içinde şöyle bişey yazıyo :Ne yapmam gerekKod:Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\handler\callback.php on line 99
ve genel yapılandırma ayarlarına geldiğimde
Hataları meydana geldiKod:Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283
nerde hata var yardımcı olursanız sevinirim .
Lokal destek bulunmamakda sunucuya geçin öyle deneyin,lokalde bu tür hatalar almanız normal
forum kurallarını okuyunuz lütfen Forum Kuralları
JFolder . ..
Teşekkürler peki çözümü için ne yapmam gerek ?
Paylaş