Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla! kurulumu resimli anlatımı yeni jenerik
![]() Bu resimli analtımdan da kuramıyorsanız joomlaya bulaşmayın. Joomla! Kurulumu Resimli Anlatım YENİ sayfasına gitmek için tıklayınız. |
|
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
En ince detaya kadar inmişsin usta, joomlayı kuracak olan arkadaşlar dikkatli okumalıdır ve ona göre joomlayı kurmalıdırlar. .
Daha açık ve net bir anlatım olmuş , Nede olsa JTR Farkı !
|
#3 |
|
Ünvanı: Profesyonel Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 515 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Güzel bir kurulum anlatımı olmuş.Joomla=Uğur hoca
![]() Bu arada şimdiye kadar gördüğüm en iyi sunucu turhost... Benim sunucum farklı önceden bildeydim kesinlikle turhostu seçerdim. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kurulumu harika anlatmışsınız ,,,benim merak ettiğim JOOMLA yı kurunca varolan eski sitem yok olucak mı acaba _??
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam ellerinize sağlık. çok güzel anlatmışsınız. ben anlattığınız gibi sitemi kurdum. Ancak Makale oluşturm kısmına geldiğimde, makale kısmında yazdığım yazıları rengini değiştirmek yada başka değişiklikler yapmak istiyorum fakat pencerenin üstünde değişiklik yapmama yaraaycak özelliklerin birçoğu yok. yardım
1.5.14 kurulu |
|
|
|
#6 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben özür dileyerek tekrar soracağım ,,,kurulumu anladım ama benim korkum ; war olan bir sitem var ve html tabanlı ,,joomlayı kurunca sitem açılmayacak mı ve ben yeni site yapmak durumunda mı kalacağım .
Ben html tabanlı sitemi php ye çevirebilmek adına joomla kuruyorum ,çünkü sitemin bu haliyle yazılarıma yorum ekletme şansım olamıyor . sadece tek cevap istiyorum .. evet joomla kurarsan siten uçar ,,yada hayır uçmaz :( |
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Öncelikle teşekkürler, ben joomlada yeniyim sitemi kurdum sol taraftaki menünün içinde şöyle bişey yazıyo :
Kod:
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\handler\callback.php on line 99 ve genel yapılandırma ayarlarına geldiğimde Kod:
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\cache\cache.php on line 143 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\Deneme\libraries\joomla\session\session.php on line 283 nerde hata var yardımcı olursanız sevinirim . |
|
|
|
#9 | |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Alıntı:
Lokal destek bulunmamakda sunucuya geçin öyle deneyin,lokalde bu tür hatalar almanız normal forum kurallarını okuyunuz lütfen Forum Kuralları
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler peki çözümü için ne yapmam gerek ?
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla! kurulumu, resimli anlatım yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|