Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar bu joomla içerisinde nasıl vbulletin forum kurabilirim yardımcı olurmusunuz
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla içerisine kurulmaz. Ayrı bir klasöre kurabilirsin.
örnek: joomla ana dizine forum adında bir klasör açıp install yaparsın. Menüden forum adında siteadi . com / forum şeklinde linklersiniz. Joomla içinde de açabilirsiniz wrapper diyoruz. sarnıcı diye geçer. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
peki ayrı bir klasör içerisine vbulletin forum kurduktandan sonra forumun kullanıcı register bölümünü joomladaki üye register bölümüne nasıl linkleyecegim.
yani joomlaya üye olan foruma nasıl üye olucak ondan bahsediyorum. |
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
entegre bileşeni bu linkte http://extensions.joomla.org/compone...723/Itemid,35/
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
peki vbulletin ve joomla yı aynı mysQL veritabanına kurmamız gerekiyo
köprünün çalışması için |
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İstanbul / Manisa Mesajlar: 186 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Entegre bileşeninin nasıl kullanıldığını anlattım.
http://forum.joomlatr.org/jfusion-fo...eni-t2969.html |
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
iceman_x, Teşekkür ederiz. Güzel analtım olmuş.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler hakkaten gsl paylaşım
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 152 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
evet güzel paylaşım ama vbulletin lisanslısını almadıktan sonra sorun olur hiç denemeyin.Madem ücretsiz yasal joomla kuruyorsunuz niye kaçak vb kuruyorsun hepsini o zaman kaçak vb kurun portal yapın değilmi joomlanın en büyük özelliği free olmasıdır.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler çok aydınlatıcı bir yazı olmuş.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla forum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr