Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#51 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Üstad; Muhabbetle,
Allah Razı Olsun, çok güzel bir iş yaptınız. farklı bileşenlere farklı tema eklenmesi ile ilgili linki göremedim. |
|
|
#52 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu linkler hata veriyor
|
|
|
#53 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Hangisi hata veriyor onuda yaz ve 1 tane rapid indirdigin zaman ötekini indirmek için 10 15 dk beklemek gerekiyor yoksa omu hata ?
|
|
|
#54 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
lütfen hangi linkin hata verdiğini bildirin ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
zaten yeni başladıysanız joomlanın 1.5.10 versiyonu şu anda güncel ...konuyla ilgili derslerimize bakabilirsiniz.
#55 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhabalar;
Dersleri indirmeye çalıştım ama rapid den bir türlü indiremedim. bu konularda daha yeniyim. Hani mümkünse mail adresime gönderebilir misiniz. adresim Konu Ugur tarafından (12-27-2009 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bileşen indir, bileşen nedir, bileşenler, dil seçimi, dil yapılandırma, içerik öğeleri, joomfish, joomla görsel dersler, mabotlar, mambot nedir, modül nedir, modüller, template nedir |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|