Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 41 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar Hep ben sizlerden bırşey ıstedım şimdide ben birşey vermek ıstıyorum Joomla Eğitim kitabi joomla ile ilgili çoğu konuyu burdan rahatlıkla öğrenebılırsınız Sitede verildimi bilimiyorum ama ben yıne vereyım dedım Hade buda bende olsun
altakı lınkten rahatlıkla ındırebılırısnızhttp://joomlacode.org/gf/project/joo...ackage_id=3036 Konu aragorn tarafından (06-08-2008 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler verdiğin bilgi için
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
allah kahretmesin canım çıktı yaa. Arkadaşlar bu sayfalardaki logoyu nasıl değiştiririm. Allah için yardımcı olun :(:(:(
|
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Uslup kötü+Konu yanlış yere açılmış + hangi logo
|
|
|
|
#5 | |
|
Moderatör
Ünvanı: Çılgın Virtuemartcı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 191 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Özür dilerim. Hayır o kadar sinir oldum ki. Tabi biraz da benden kaynaklanıyor. Çünkü joomlayı kendi başıma öğrenmeye çalışıyorum. Daha kolay nasıl öğrenebilirim.
|
|
|
|
#7 | |
|
Moderatör
Ünvanı: Çılgın Virtuemartcı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 191 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ciddi bir soru sorduğumu düşünüyorum !
|
|
|
|
#9 | |
|
Moderatör
bende hernekadar gülsemde ciddi bir cevap verdiğimi sanıyorum okumayı öğrenmeden direk yazmayı öğrendin sen sanırım dostum bak ne yazıo
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Haklısın galiba. Ama biraz hak vermeni bekliyorum çünkü aylardır doğru dürüst anlatım sitesi bulamadım. Herkez çok karışık düzenle anlatıyor...
Konu bhdadrenalin tarafından (07-10-2008 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr