Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
1.5 kitapının linki çalışmıyor arkadaşlar bir el atarsanız sevinirim
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
şimdilik hiç bişey anlamıyorum ama anlarım herhalde
|
|
|
|
#23 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Karıştıra karıştıra öğrenirsin. anında öğrenemezsiniz.
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok haklısın bilgiye fiyat biçilmez böyle değerli bilgileri paylaşan herkese teşekkür ederim
|
|
|
|
#25 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bizde Joomla 1.5.x kitanı çıkarıyoruz şu an %60 aşamasında bittikten sonra haberini vereceğiz.
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ben de yeni Joomla cıyım. Ama eski web tasarımcıyım.. MySql ve PHP ye hakimim.. Joomla yı çok kolay kurdum hatta kendi deneme yanılma yöntemlerimle kurdum ama bu modları henüz çözemedim.. Kendi temama mod ekleme ve de bölüm-kategori ilişkilerinde daha da gelişmem lazım..
|
|
|
|
#27 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
dersleri çalışırsanız bunlarından üstesinden gelirsiniz...
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tşk ederim e-kitap için..
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 30 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hemen indiriyorum Tskler
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler kardeş
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr