Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#41 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 13 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
klasorlerdeki chmod 777 bir guvenlik acıgı oluştururmu acaba...
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#42 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşım yukarıda açıklamış olduğun yönergeleri izledim. ne oldu dersiniz, artık site açılmıyor ve aşağıdaki uyarı çıkıyor. bunu nasıl düzeltebilirim. install dosyası yok diyor galiba. lütfen bi yardım edin eski halime döneyim yeter. bu site bir kurum sitesi idi.
No configuration file found and no installation code available. Exiting... |
|
|
|
#43 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya ayıp olcak ama ben joomla ıste dosyası hazırladım ama nasıl yayınlıcam bılmıyorum
|
|
|
|
#44 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Dersleri inceleyerek.
|
|
|
|
#45 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaslar cute ftp kullanıyorum fakat herhangi bir dosya ya sag tıklayıp propeties dediimde chod ayarları gozukmuor sebebi ne olabilir sizce
|
|
|
|
#46 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sebebi windows sunucudur?
|
|
|
|
#47 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 487 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
arkadaşlar ben fileZilla kullanuyorum güzel programdır sağ tuş ile klasöre basınca dosya öznitelikleri bölümüne giriyoruz aradan kimin kullanmasına (sahip,grup,genel) özellik veriyoruz (oku,yaz,çalıştır) hangisini işaretlersek chmod kendisi değişiyor
|
|
|
|
#48 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Las Palmas / Canarian Islands Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaşlar. benim server windows ancak php de destekliyor. plesk panele sahibim ve ftp programlarıyla chmod değiştiremiyorm. panelde bu şekilde düzenledim.bir sorun yaşatmaz diye umuyorum. bilgisi olanlar fikir verirmi ?
Konu d3nizci tarafından (11-28-2008 Saat 16:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#49 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar herkeze selam joomla'da yeniyim VirtueMart Joomla 1.5.7 'yi kurdum chmod ayarlarını joomlanın yazıyorda virtuemart'ınkini bulamadım VirtueMart klasör ve dosyalarından hangilerinin chmod ayarlarını değiştirmeliyim ve ne girmeliyim şimdiden tşk...
|
|
|
|
#50 |
|
Yönetim
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 899 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
sunucun joomlayı destekliyor ve nobody sorunun yok ise chmod ayarlarını virtuemart a uygulamana gerek yok zaten. eger yok ben yapicam anlattınız problemlerde var diorsan..
1- administrator/components/com_virtuemart/virtuemart.cfg.php chmod 777 2- components/com_virtuemart/shop_image chmod 777 ve içindeki kalsorler hepsi bukadar..
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chmod, configuration.php, güvenli, joomla chmod izinleri, joomla dersler, linux sunucu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr