Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tamam sorunu çözdüm. en azından mantığını anladım şimdilik. çok teşekkürler.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
chmod ayarlarını klasör klasör verirmisiniz? hangi klasöre 777 veya bi başka şey yapıcaz? burda anlatılanlara göre yapıyorum ama hala güvenli mod kapalı gösteriyor..
|
|
|
|
#23 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
güvenli modun chmodla bir alakası yok bunu hosting firmanızla görüşerek kapatabilirsiniz...
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sencefil hostum linux ve 1 hafta öncesine kadar orda joomla sitem vardı, sitem hacklendi ve ben şimdi yeniden kuruyorum..
Konu emreyuce tarafından (09-20-2008 Saat 11:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
saolasın eklenti falan kurarken dizin hatası veriodu bunları yapınca düzeldi çoğu
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam eline sağlık fakat dediğine göre anlatım yapıp chmod larda değişiklik yaptım buraya kadar bir problem yok...
fakat ana sayfada üye girişi yaptığımda beyaz bir sayfaa geliyor login problemim mevcut anlayacağınız... yardımcı olabilirmisiniz |
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 16 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Klasör İzinleri
administrator/backups/ Yazılamaz administrator/components/ Yazılamaz administrator/language/ Yazılamaz administrator/language/en-GB/ Yazılamaz administrator/language/tr-TR/ Yazılamaz administrator/modules/ Yazılamaz administrator/templates/ Yazılabilir components/ Yazılabilir images/ Yazılabilir images/banners/ Yazılamaz images/stories/ Yazılamaz language/ Yazılabilir language/en-GB/ Yazılamaz language/pdf_fonts/ Yazılamaz language/tr-TR/ Yazılamaz media/ Yazılabilir modules/ Yazılabilir plugins/ Yazılabilir plugins/content/ Yazılamaz plugins/editors/ Yazılamaz plugins/editors-xtd/ Yazılamaz plugins/search/ Yazılamaz plugins/system/ Yazılamaz plugins/user/ Yazılamaz plugins/xmlrpc/ Yazılamaz tmp/ Yazılabilir templates/ Yazılabilir Ön Bellek Klasörü /home/kayip/public_html/cache/ Yazılabilir Ön Bellek Klasörü /home/kayip/public_html/administrator/cache/ Yazılamaz Şimdi buradaki Tüm dosyaları izin vermek mi gerekiyor anlamadım, arama felan yaptım. |
|
|
|
#28 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
evet hocam sırayla yazılamazlara girip 707 verin...
|
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: isTaNßuL Mesajlar: 39 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
joomlamı kurduktan sonra üstte verilen adresten videoyu da izledim ve aynen videodaki gibi bende de tüm klasörler YAZILABİLİR gözüküyor. bu 777/707/404/vs değişiklikleri yapmam gerekiyor mu hala?
yoksa bu kendi sistem bilgimden girdiğimde bazı dosyaların karşısında YAZILAMAZ mı yazacaktı da ben değişiklik yapmak zorunda olacaktım?? ------------------------ iletiyi gönderdikten sonra konunun 3.sayfasını gördüm demek ki benim bir işlem yapmama gerek yokmuş yine de teşekkürler...
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
herkese selamlar
bu config dosyasının chmodu 444 olmuyor yapıyorum yine 644 oluyor kendiliğnden neden olabilir acaba? |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| chmod, configuration.php, güvenli, joomla chmod izinleri, joomla dersler, linux sunucu |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr