Joomla! 1.6.x Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.6.x Yazılı ve Resimli Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.6 Kurulumu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Çok teşekkür ettim...
sitede kullanılan sistemden çok içerik ve içeriği nasıl sunduğun önemli. Joomla kullanmak
1-maliyet olarak büyük avantaj sağlar
2-binlerce, milyonlarca içeriği yayınlayabileceğin bir site kurabilirsin. Yeterki kuvvetli bir sunucun olsun.
3-hemen hemen her türlü slayt, galeri, üyelik, forum vb ücretsiz yada ücretli eklenti mevcut.
4- beni kulanmaya iten en önenmli sebeplerden biri profesyonel tasarlanmış bir şablonu 3-5 dakikada sitene giydirebilmen.
5-Düyada en yaygın kullanılan açık kod cms sistemi olduğu için güvenlik gibi konulardada en çok test eidlen sistem demektir. Yani en güvenilebilecek sistem.Tabi bu bir yönüyle de dez avantaj oluşturmaktadır. Her kes sizin kullandığınız kodu bildiği için bir açık tesbit edildiğinde o açıkları ve açığı olan bilşenleri güncellemen gerekir. Yoksa korsanlar sitene bayrağı dikebilir.
Konu Ugur tarafından (03-26-2010 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
paylaşım için teşekkürler
arkadaslar ftp den dosyaları dizine attım ama adresi yazınca joomla kurulumu cıkmıyor? yani dil secimi kısmına giremedim gitti nasıl yaparım
Joomla 1.6 yı neden kuruyon ? şuanlık kurulan http://www.joomlatr.org/index.php/ha...118-indir.html
Konu Ugur tarafından (06-01-2010 Saat 02:01 ) değiştirilmiştir.
JFolder . ..
Merhaba arkadaşlar.
Bilgisayarımda IIS kurulu ve programlar localhostta inetpub altında çalışıyor.
Dolayısıyla Yüklediğim herhangi bir serverı localhostta çalıştıramadım.
Joomlaya da web programlamayla aşina olduğum halde yeni başlıyorum.
Ancak kurulumla ilgili hiçbir ilerleme kaydedemedim.
Localhostta çalıştırabilmemin bir yolu yok mudur?
Teşekkürler,
Tamer
wampserver i deneyin
O zaman Denetim Masasından Diğer Aygıt ve Yöneticiler kısmından ISS yi kapatınız...
Lütfen Kayıt oldukdan sonra Forum Kuralları Okuyunuz. Daha sonra Derslerimizi İnceleyiniz. Formda Arama Yapmak İçin Buraya Tıklayınız.
Bir İşin Nasıl Yapılabileceğini Biliyorken, Bir Başkasının Yapamadığını Görüp Dilini Tutmak İmkansızdır...!!!
Ne kadar bilirsen bil, anlattıkların sadece karşındakinin anlayabildiği kadardır...
MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
Paylaş