degişen bişe yok hersey aynı
Joomla! 1.6.x Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.6.x Yazılı ve Resimli Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.6 Kurulumu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla 1.6 kurulum dersimiz için tıklayınız Test amaçlıdır. Sitenizde kullanmayınız!...
Joomla 1.6 kurulum dersimiz için tıklayınız
- Test amaçlıdır. Sitenizde kullanmayınız!
Konu Ugur tarafından (02-01-2010 Saat 03:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Düzeltme yapıldı. TEST amaçlıdır.
degişen bişe yok hersey aynı
Güzel ders olmuş usta![]()
JFolder . ..
Sayın UYGUR,
Yerel sunucu yazılımı olarak "EasyPHP"ı seçmişsiniz. Ben "WampServer"i kullanıyorum. Apache, MySQL ve PHP kombinasyonu uyumlu bir platformdur. Hiç sorun yaşamadım. Sanırım siz de incelemişsinizdir!.. "EasyPHP"ı ve "XAMPP"ı ilk başladığımda denemiştim.
Sizin seçiminiz olan yerel sunucu "EasyPHP" hakkında, bilmemiz gereken ayrıntı var mıdır? öğrenmek istedim. Joomla! 1.6 Alpha'yı kurmadım. En kısa sürede kurup inceleyeceğim. Kararlı sürümden önce TR Dil Dosyası paylaşıma açılacak mı? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygılarımla.
Arkadaşlar bende dersleri izleyerek wampserver kurdum 1-Ancak derste söylendiği gibi aşağıda gözüken simge beyaz değil 2/3 sarı oldu 2-Çevrim içi istendiğinde hizmet başlatılamadı diyor daha joomlayı kurmaya geçemedim
Teşekkürler
wamp bilmem easyphp kurulumu yaptım. Bilen yardımcı olabilir.
Merhaba Arkadaslar,
Joomla konusunda aslinda tecrübem yok, yani php ile iyi anlasiyoruz VB forumum var, joomla yi Funpic de test etmek istedim, joomla almanya sayfasindan indirdigim ingilizce 1.6 sürümünü kuramadim..
Bu hatayi aldim...
Sonrasinda buradan indirdigim, 1.5 sürümünü denedim baslangic yani dil secim paneli karsima cikiyor lakin yine hata veriyor...Kod:Fatal error: Call to undefined function spl_autoload_register() in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/joomlatest/joomlaen/libraries/loader.php on line 13
1.5 de verdigi hata...
Kod:Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/joomlatest/joomlatr/libraries/joomla/session/session.php on line 102 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/joomlatest/joomlatr/libraries/joomla/session/session.php on line 105 Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /usr/export/www/vhosts/funnetwork/hosting/joomlatest/joomlatr/libraries/joomla/session/session.php on line 682
Acaba nerden kaynaklaniyor?![]()
ücretsiz hosting lere desteğimiz bulunmamakda ,ayrıca aldıgınız hatayı forumda arayın cevabıda var session
Forum Kuralları
JFolder . ..
Paylaş