Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
"Dosyalar yüklenip etkinleştirilmeden, kurucu işleme devam edemez. "
çevirisinin doğrusu. " "file_uploads" etkinleştirilmeden, kurucu işleme devam edemez." şeklinde yada PHP File Uploads etkinleştirilmeden.... olmalı kullanıcılar yanılabilir. bilgilerinize. |
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,
Joomla 1.5.9 [Vatani] Türkçe dil paketinde anasayfada bulunan sayfa yönlendirme butonlarından "başlat" yerine "ilk sayfa" yazsam ayrıca login ekranında "şifrenizi mı unuttunuz?" ibaresini "şifrenizi mi unuttunuz" şeklinde düzeltmem sizin için bir sorun teşkil eder mi? |
|
|
|
#23 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Kullanıcı adı ve paralo eşleşmişyor ya da henüz bir hesabınız yok.
paralo - parola olarak düzeltilecek eşleşmişyor - eşleşmiyor olarak düzeltilecek Çeviren arkadaşların eline sağlık ta, merak ettiğim bir şey var. Bu çevirileri yapan arkadaşlar kendi sitelerinde kullanmıyorlar mı? Gönüllü olarak yapılan bir iş olmasına rağmen, nedense Türkiye'de bu işler pek bir gönülsüz yapılıyor sanırım
|
|
|
|
#26 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 284 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Joomla toplulugunun özelligi bu, Bu topluluktan gelen öneriler sayesinde gelistiriliyor. Nankör olmayalim. gönullü ve parasiz olarak çalisan arkadaslara tesekkür edelim. Siz hayatinizda hiç böyle bir çalisma yaptiniz mi? Bir defa yapin da ondan sonra konusalim.
|
|
#27 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Geçen enes ile bir dil dosyasını Türkçe yapıyorduk inanırmısınız ingilizce dil dosyası bozuk ve eksikti biz bile inanamadık.
Rahmi abinin dediği gibi sizler yardımcı olacaksınız ki hatalarımızı düzeltelim. Genede teşekkürler. |
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar sitesinden bir domain-name ve hosting kiraladım (linux uyumlu). fakat siteye joomla yüklemeyi başaramadım. Localhost için yapılanları yaptım. fakat mysql veritabanına ulaşılamadı gibilerinden bir hata verdi. bilen varsa söyleyebilir mi? Ya da Sayın Altınkum bu konuda da aydınlatıcı video ders yayınlar mı?
Konu Ugur tarafından (10-25-2009 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Derslerimiz zaten mevcut, burda anlatılanları aynen yaparsanız sorun olmaz: Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arşivinde olan varsa 1.5.2 türkçe dil paketi lazım. yardımcı olabilirseniz çok makbule geçecek...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|