Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | |||
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 283 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Alıntı:
|
|||
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
VurtieMart 1.1.2 Joomla 1.5.7 veriyonunda Türkçeye çevirince,
Kullanıcı girişinde Şifremi Unuttum? Kullanıcı adınızı mı unuttunuz? *No account yet? Register * bu bölüm ingilizce görünüyor Joomlanın Login Formunda düzeltilmiş doğru görünüyor, düzeltmek için yukarıdakinin yerini bulamadım..lütfen yardım! |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 594 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Parolanızı Unuttunuzmu? Kayıt Ol Türkce Olarak Virtuamart Dil Dosyasından Düzeltebilirsiniz..
|
|
|
|
#14 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Admin bölümünde tr-TR.com_messages dosyasında
Alıntı:
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
İng tam karşılığında çevrildiği için oku yazıldı. Okuyun olabilir. readme
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Okuyunda doğru olmaz çünkü, tam olarak mesajın okunup okunmadığını gösteren sütunun başında yazıyor.
Yani okununca yeşil okunmadığında kırmızı simge gözüküyor. |
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.088 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
o zaman oku kalsın. pekde önemli değil.
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 110 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Selamlar,
başka bir mesajda yazmıştım ama aslında yeri burası olduğu için burada da tekrar edeyim: "ing. yama yaparken dosyalar nereye atılacaksa o dosya ile aynı adlı dosya olarak kaydediliyor. Tek örneklilik açısından siz de dil dosyalarını bu şekilde yapsanız daha anlaşılır olmaz mı? yani dosya sırası: admin için: 1.5.7_tr_dil_dosyaları/administrator/language/tr-TR/xxx.ini ön yüz için: 1.5.7_tr_dil_dosyaları/language/tr-TR/xxx.ini biçiminde olabilir, yeniden tşk. ederim, saygılar..." |
|
|
|
#19 | |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 42 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam ne demek istediğini tam olarak anlayamadım. Dosya isimlerini değiştirme açısından mı yoksa kurulum dosyasında isimlerin sıralanması açısından mı? Çeviriler, isimler, vb. birçok kural çerçevesinde olmaktadır. Eğer kurallar çerçevesinde (joomla.org'un kuralları) uygunsa önerinizi inceler ve mümkünse yürürlülüğe koymaya çalışırız.
Alıntı:
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 110 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Selamlar,
Tr dil paketini masaüstüne indirdiğimizde zipli dosyadan 2 adet dosya çıkmaktadır: admin-yönetim ve on-yuz. Bu dosyaları atmamız gereken yerler ise: admin panel=>siteadı/administrator/language/tr-TR içine on-yuz=>siteadı/language/tr-TR içine atılacak. Yanlızca ek olarak dil paketi dosyaları yukarıdaki gibi adlandırmaya sahip olsa daha anlaşılır olacağını düşünüyorum. Konu mustaphaturk tarafından (10-19-2008 Saat 12:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|