Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE7, chrome kullanınız.
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 42 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomla! 1.5.x Türkçe Dil dosyalarına ve yerelleştirilmiş kurulum paketine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Ancak sözcük, imla ve yazım hataları ile ilgili bilgileri bu alandan verirseniz, hem en kısa sürede incelemeler yapılarak gerekli düzenlemeler sağlanabilir hem de daha verimli bir Joomla! Türkçe paketine sahip olabiliriz. Konu umitkenan tarafından (07-29-2008 Saat 23:33 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Sürüm düzeltildi. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Dil dosyalarında
tr-TR.com_content dosyasının 37. satırında "öğe düzenle" yerine Alıntı:
Birde sürüm yükseltenler için sadece dil dosyalarının olduğu bir paket olsa çok iyi olur. Sitede aradım ama varsada bulamadım. |
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler en kısa zamanda düzeltilecektir.
|
|
|
|
#4 | ||
|
Yönetim
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Lyon Mesajlar: 250 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Iyi günler
Pek önemli değil ama. Ben sitem için (orijinaline göre) şöyle bir değişiklik yaptım. tr-TR.com_weblinks.ini de Alıntı:
Alıntı:
Konu chapodos tarafından (07-13-2008 Saat 11:13 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler şekilde görüldüğü gibi değiştirilebilir
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
admin bölümünde tr-TR.mod_logged dosyasında client müşteri olarak çevrilmiş
Fakat burada Kullanıcı yada Hesap olarak çevirilse daha iyi olur sanırım |
|
|
|
#7 | ||||
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara Mesajlar: 42 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Birkaç değişiklik/düzenleme/ekleme sonrası yeni paket sitemizden ve joomlacode.org üzerinden yayınlanacaktır. |
||||
|
|
|
#8 | |
|
site kısmında tr-TR dosyasında
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 783 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Tşk Ederiz..
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
neyi nasıl düzelteceğimizi öğrendik artık düzeltiriz gerisini
teşekkürler |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|