Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#61 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam onu anladımda. tema yüklemek için bütün dosyaların mı iznini açıcam? Sadece templates yeterli diye biliyordum. Ama yanlış biliyorum sanırım?
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#62 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine sağlık
|
|
|
|
#63 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler anlatım için..
|
|
|
|
#64 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Buca Mesajlar: 604 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Sitemizde arama butonunu mevcut CHMOD yazarsaniz epey bir kaynak bulabilirsiniz.
|
|
|
|
#65 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bu ne demektir?
Klasör izinleri 777 * JFolder::create: Klasör oluşturulamadı * JInstaller::install: Klasör oluşturma başarısız. "/www/1stfreehosting.com/y/c/e/yceltikci/htdocs/templates/themza_j15_07/css" |
|
|
|
#66 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
paylaşım için sagolun
|
|
|
|
#67 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok teşekkurler
|
|
|
|
#68 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eyvallah saol
|
|
|
|
#69 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
joomlaya tema yüklerken başka bir temayı yüklemek istiyorum fakat yüklediğim zaman hep joomla ilk kurulum teması ve içeriği geliyor. Yüklemiş olduğum tema paketinin içeriğini ve sayfa düzenini kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim
|
|
|
|
#70 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rockettheme, tema |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr