Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#21 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Joomla kaliteli ve ücretli tema siteleri vardır.
Bunlar: gavick.com rockettheme.com templateplazza.com joomlabamboo.com joomlart.com shape5.com yootheme.com youtheme.com Joomlashack.com icetheme.com joomlajunkie.com pixelsparadise.com gibi ücretli tema ve eklenti satan sitelerdir. Bu sitelerde Temaların demosunu görebilir. Başka sitelerden indirilen warez deniliyor karşılaştırabilirsiniz. Bu sitelerden bzıları ücretsiz temada dağıtmaktadır. Saygılar |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Direct Access to this location is not allowed.
tema degistirince boyle bir hata alıyorum local de neden olabilir ?? |
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
joomlada yeniyim, bendede yhazılamaz yazıyor, hangi klasörlere ve dosyalara yazım izni verilecek
administrator/backups/ Yazılamaz administrator/components/ Yazılamaz administrator/language/ Yazılamaz administrator/language/en-GB/ Yazılamaz administrator/language/tr-TR/ Yazılamaz administrator/modules/ Yazılamaz administrator/templates/ Yazılamaz components/ Yazılamaz images/ Yazılamaz images/banners/ Yazılamaz images/stories/ Yazılamaz language/ Yazılamaz language/en-GB/ Yazılamaz language/pdf_fonts/ Yazılamaz language/tr-TR/ Yazılamaz modules/ Yazılamaz plugins/ Yazılamaz plugins/content/ Yazılamaz plugins/editors/ Yazılamaz plugins/editors-xtd/ Yazılamaz plugins/search/ Yazılamaz plugins/system/ Yazılamaz plugins/user/ Yazılamaz plugins/xmlrpc/ Yazılamaz tmp/ Yazılamaz templates/ Yazılamaz |
|
|
|
#25 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Bir çok konu mevcut. Sorunun cevabını listelemişin.
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 29 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
TEMA YÜKLERKEN "UYARI! - Dosya Taşıma Başarısız"
Hatasını Alıyorum, HANGİ DOSYAE KLASÖRLERE 707 YAZIM İZNİ VERİLKECEK |
|
|
|
#27 | |
|
Yönetim
Alıntı:
|
|
|
|
|
#28 |
|
evet okudum:
FTP'den düzenliyeceksin sağ tıklayıp CHMOd değerlerini 707 klasörler dosyalar 644 (Anadizindekiler) bu yazıyor, ne demek istediğini anlayamadım, o yüzden soruyorum. |
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben kendi bilgisayarıma kurdum localhostda ftp diye birşey yokki ozaman o yazılamaz zıkkımını napıcaz? Sonucda deneme serverı olarak bilgisayarımı kullanıyorum yani bir ftp kullanmıyorum bu noktada yazılamaz olayını nasıl düzeltiriz.
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Şimdi ben temayı kuruyorum tema kurulumu başarılı diyor, şablon yöneticine gidiyorum, temayı seçip varsayılan olarak belirle diyorum ama ana sayfaya döndüğümde masmavi kurulumdan kalan ekren joomla logosu duruyor ve bir ana sayfa yazısı kalıyor başka birşey değişmedi. dizin izinlerine girdim baktım herşey olması gerektiği gibi yazılamaz bir durumda yok temada yuklendi ama nereye yuklendi bu yaw
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rockettheme, tema |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr