Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çoğu dosyanın chmod değeri 755 kalıyor. Değişrirdiğim halde tekrar 755 oluyor. admin/template klasörü yazılabilir duruma geldiği halde geçersiz dıosya uyarısı var?
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Hosting şirketinize söyleyin izinleri ayarlarsın. Ayrıca joomlaxplorer FTP bileşeni kurarsanda yapabilirsin.
Ayrıca sorularınızı forumda arayarak bulabilirsiniz. Video derlere soru sormayınız. |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Öncelikle teşekkürler.
Kusura bakmayın ama soru soran tek ben değilim. Soru sorulduğu için bende sordum. Neyse |
|
|
|
#14 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Temizlenecek zaten forum bu hafta sonu. Teşekkürler.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşşekurler
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Usta anladık gözat yükle dedinmi yükler,Bu kolay olanı.Bize dizinden kurulumuda anlatsaydınız keşke,
JFolder::create: Dizin Oluşturulamadı hatası alıyorum ve sorunun çözümünü aramadığım yer kalmadığı halde bulamadım. Bu tema yüklemenin tek yolu,gözat yüklemidir yoksa başka yolları varmı varsa ben bulamadım,yardımcı olursanız sevinirim |
|
|
|
#17 | |
|
Yönetim
Alıntı:
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Hocam bu tema yükleme olayında, source gibi rar'lanmış birkaç tane daha klasör var. Bunların yüklenmesi hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Çünkü bunlar yüklenmeden tema çalışmıyor. PM'lerinizi bekliyorum.
|
|
|
|
#19 |
|
Yönetim
1- Tema zipli paketini yüklersiniz
2- EXTRA Varsa bileşen, modül, plugini sources klasörü yüklenmez. İçinde neler vardır? psd dosyası font v.s. Genellikle ücretli temalarda olur. |
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ücretli tema olup olmadığını nerden anlayacağız
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rockettheme, tema |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr