Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.892 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Bu dersimizde, Tema yüklemeyi ve yayınlamayı öğreneceğiz.
![]() 2- Gözat butonuna tıklayın. Popup pencere açılacaktır. ![]() 3- Yükeleyeceğiniz temayı fare (mause) ile seçiniz (zipli) 4- Aç butonuna basınız ![]() 5- Dosya Yükle & Kur butona tıklayın. ![]()
![]() 6- Temamızı yükledikten sonra aktif etmeye geldi. Şablon Yöneticisi tıklayın... ![]() 7- Yüklediğimiz temanın solundaki radyo butona fare ile bir tik koyup seçiyoruz. 8- Sağ üst köşedeki Varsayılan butona tıklayıp en son işlemi tamamlamış oluyoruz. Anasayfaya gidip yüklediğimiz temayı görebiliriz.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tşk ederim
|
|
|
|
#4 |
|
Arkadaşlar üsde bulunan site -menüler-içerik butonları kayboldu nasıl geri getirebilirim.
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.892 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Ne yaptınızda kayboldu?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
"UYARI! - Dosya Taşıma Başarısız"
Hatasını Alıyorum Verilen Talimatlarım Eksiksiz Fakat Yine Aynı Sorun |
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Yönetim paneli - > Yardım - Sistem bilgisi - > Dizin izinlerin'den bak klasörler yazılabilirmi.
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Localhost'ta çalışıyorum Joomla üzerinde. Temanın klasörünü Templates klasörüne çıkarıyorum ve sonra Tema Yöneticisi bölümünden seçiyorum.
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Bende yazılamaz demektedir, nasıl çözebilirim bu sorunu ?
|
|
|
|
#10 |
|
Yönetim
FTP'den düzenliyeceksin sağ tıklayıp CHMOd değerlerini 707 klasörler dosyalar 644 (Anadizindekiler)
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| rockettheme, tema |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr