No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Bu hatayı aLıyorum.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Forumda büyük yazı kullanmayalım , küçük yazsanızda yazdıgınızı görebiliyoruz Kendini geliştirmek istiyorsanız dersleri incelemelisin http://forum.joomlatr.org/joomla-tur...eri-t9905.html...
Evet
Hayır
Forumda büyük yazı kullanmayalım , küçük yazsanızda yazdıgınızı görebiliyoruz
Kendini geliştirmek istiyorsanız dersleri incelemelisin
joomla 1.5.9 görsel dersleri
JFolder . ..
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Bu hatayı aLıyorum.
Dersi iyi analiz edin configuration.php yi manuel düzenleyin , veritabanı bilgilerinizi şifrenizi vs configuration.php içine elle girin.
JFolder . ..
arkadaşlar 3 gündür uğraşıyorum. okumadığım, denemediğim yol kalmadı. benim sorumum configuration.php'nin yazılabilir olmasına ve yazılabilir görünmesine rağmen dosyanın oluşturulamaması.
elle düzenlemeyede çalıştım. tüm okuduğum dökümanları denedim ama yine olmadı malesef. ben bunu nasıl yazılamaza çevirebilirim. dosyayı bana versin ben hosta atıyım benim istediğimde bu. dosyanın izinlerini kaldırmama rağmen bile joomla yazılabilir görüyor.
------------
PHP Sürümü >= 4.3.10 Evet
- Zlib Sıkıştırma Desteği Evet
- XML Desteği Evet
- MySQL Desteği Evet
configuration.php Yazılabilir Evet
-------------
Yönerge Önerilen Güncel
Güvenli Mod: Kapalı Kapalı
Hataları Görüntüle: Kapalı Açık
Dosya Yüklemeleri: Açık Açık
Sihirli Aktarımların Çalışması: Kapalı Kapalı
Evrensel Kayıt: Kapalı Açık
Çıktı Arabelleğe Alımı: Kapalı Kapalı
Oturumu Otomatik Başlatma: Kapalı Kapalı
PHP Sürümü >= 4.3.10 Evet php sürümü 5x yukarı olmalıdır hostunuza söyleyip yükseltebilirler.
ayrıca configuration.php yı yazılabilir de yapabilirsiniz 707 , forumda chmod izinleri diye arama yapın dersi vardir.
JFolder . ..
ana dizin yerine bir alt dizine kurunca sorun düzelti. kurulum sonrası dosyaları tekrar ana dizine taşıdım.
teşekkürler.
sitem kurulumda hata veriyor.. Nedeni nedir acaba?
" jtablesession:: Store Failed
DB function failed with error number 1146
Table 'm3923_Joomla.jos_session' doesn't exist SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '2e0ce2f87c2f76b2a090eaa4e718b88c','1266523845','' ,'0','1','0' ) "
Eline Sağlık
anlatımın için teşekkürler. fakat ben neden administratorun oldugu kısıma giremiyorum.? hata veriyor nedendir?
Paylaş