Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
| Anketimiz: Joomla 1.5 Anlatımı Faydalı oldumu? | |||
| Evet |
|
301 | 100,00% |
| Hayır |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 301. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#411 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.125 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#412 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kardesim ben dosyaları attım kurulum penceresi geldi configuration.php atıyorum dediğin gibi .txtyi de siliyorum fakat hala kurulumun 2. sayfasında "configuration.php yazılabilir ---- hayır" yazıyor ne yapmalıyım
|
|
|
|
#413 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba az önce hoomla 1.5.11 kurulumu gerçekleştirdim. Kurulum bitince
Yapılandırma dosyası veya klasör yazılabilir değil ya da yapılandırma dosyası oluşturulurken bir hata meydana geldi. Aşağıdaki kodu kendiniz yüklemelisiniz. Metin alanına tıklayarak tüm kodu seçip, yeni bir metin belgesine yapıştırınız. Belgeyi configuration.php ismiyle farklı kaydederek ftp üzerinden Joomla! ana dizininize gönderiniz. bu şekilde bi uyarı geldi.Verdiği kodu o isimle kaydettim ve ana dizine yolladım fakat siteye girişte Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /home/yalova/public_html/configuration.php on line 6 böyle bir hata alıyorum ve config dosyasında hata nerde tam olarak anlamadım ilk deja joomla kuruyorum |
|
|
|
#414 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sorunu halletim tırnak işaretleri eksikmiş yinede sağolun
|
|
|
|
#415 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 27 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba ben acemiyim!
Joomlayı windows hostingime kurmaya çalışıyorumda şöyle sorunlarla karşılaştım; 1. Kurulum yaparken "Hataları Görüntüle" bölümü normalde kapalı olması gerekirken bende açık gözüküyor. Pek sorun olmayacağını devam edilmesini söyleyen olsada, ileride sorun oluşturacağını söyliyende var. Bu nedenle kapatma konusunda yardımcı olurmusunuz. 2.Host şirketimle konuştum fakat bana safe modunun windows hosting de kapatılamayacağını söyledi. Bu sorun oluştururmu? 3.Kurulum bittikten sonra "site" dediğimde ana sayfada "No configuration file found and no installation code available. Exiting..." yazıyor. (Kurulum klasörünü sildim.) ve www.....com/administrator dediğimde otomatik olarak www.....com/installation/index.php ye gidiyor fakat ben installation ı sildiğim için "The page cannot be found" sayfası çıkıyor. Lütfen acien yardımcı olun... Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Saygılarımla... Konu Ugur tarafından (07-05-2009 Saat 05:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#416 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Probleminiz kurulum problemi ise birkaç deneme yapın hatta videolu dersleri indirip izleyiniz Kolay gelsin
|
|
#417 |
|
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.243 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
İlk mesajdaki yazıların fontları büyük yapalım. Okunmuyor herhalde
![]()
|
|
|
|
#418 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Cpanel public_html klasörüne;
Joomla_1.5.12-Stable-Full_Package-TR attim.6nci son adimda en son dosyayi sil diyorya sildim sonuc hüsran hata bu forumuda cok okudum ama ilgili arkadaslar bi el atarsa süper olacak .hata bu sekilde veriyor.. Warning: require_once(/home/sebepli/public_html/configuration.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/sebepli/public_html/includes/framework.php on line 46 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/sebepli/public_html/configuration.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/sebepli/public_html/includes/framework.php on line 46 yeniden INSTALLATIONS dosyasini yükledim.bu cikti BITTE DENKEN SIE DARAN DAS INSTALLATIONSVERZEICHNIS VOLLSTÄNDIG ZU LÖSCHEN! Sie können nicht fortfahren, wenn Sie das Verzeichnis „installation“ nicht löschen! Dieses ist ein Sicherheitsmerkmal von Joomla!. Klicken Sie hier, wenn Sie das Verzeichnis gelöscht haben yani su dedigi dosyayi silince problem oluyor dosya silmede herkez sorun yasiyor sunu resimli bi anlatan olsa süper olacak saygilar... |
|
|
|
#419 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben dosyaları attım ancak kurulumu yapmak için domainime girince application/x-httpd-php böyle bir dosyanın download u geliyor yardımcı olurmusunuz?
|
|
|
|
#420 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
öncelikle teşekkürler ben joomla'yı kendi bilgisayarıma kurarken "Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL" bu hatayı alıyorum neden olabilir...
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|