Merhaba Hocam;
1- Domain almanız gerekiyor.
2- hosting almanız gerekiyor.
Buradan JoomlaTurkiye kullanıcılarına %10 indirimli Linux hosting alabilirsiniz. Bu linkteki açıklamayı lütfen okuyunuz.
Kolay gelsin.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın , Joomlayı kurmadan önce hosting satın almamız gerekiyor anladığım kadarıyla?...
Evet
Hayır
Arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın, Joomlayı kurmadan önce hosting satın almamız gerekiyor anladığım kadarıyla?
Merhaba Hocam;
1- Domain almanız gerekiyor.
2- hosting almanız gerekiyor.
Buradan JoomlaTurkiye kullanıcılarına %10 indirimli Linux hosting alabilirsiniz. Bu linkteki açıklamayı lütfen okuyunuz.
Kolay gelsin.
Peki Joomla yı ve bu konuları sıfırdan öğrenmek için açtığınız bir konu var mıydı, ben bulamadım da?
Yapılabilir mi? Bu kadar işlerden sonra biraz zor gibi ama bir index hazırlanıp numaralandırabilir. Düşünelim![]()
ben joomlayı yüklemek üzereyim ancak sunucumda 3 tane klasör war bunlardan biri www, log ve db sizin söylediğinz httpdocs yada public_html 'i bulamıyorum az once tek bi klaosr halinde www nin içine attım ama sonra onları klasorden cıkaramadım dogal olarakşimdi bu soyledıgınız klasoryelrı benmı yaratmalıyım ? yeniden başınızı ağrıttığım için beni bağışlayın...
mrb joomla ilk kurulumunda hataları görüntüle rengi kırmızı onu nasıl yeşil yaparım bide kurudltan sonra gene php50x dosyasında hata veriyor site hiç açılmıyorve Not .....diye bi satırlık bir hata var yardımcı olursanız sevinirm admin kardeş...
Sunucunuzdan kaynaklı problem php50x (firmayla görüşün)
Diğer sorun hakankor kardeş, Bu anlatımın başına geç altını oku. Kolay gelsin.
arkadaşlar bu sistemi localde nasıl çalıştırırım, kendi bilgisayarımda internet yok evde gerekli çalışmaları yapıp daha sonra internet cafeden siteye yüklemek istiyorum, yardım edin lütfen...
Paylaş