Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
| Anketimiz: Joomla 1.5 Anlatımı Faydalı oldumu? | |||
| Evet |
|
301 | 100,00% |
| Hayır |
|
0 | 0% |
| Katılımcı sayısı: 301. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar ben acemiyim kusura bakmayın
, Joomlayı kurmadan önce hosting satın almamız gerekiyor anladığım kadarıyla?
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Merhaba Hocam;
1- Domain almanız gerekiyor. 2- hosting almanız gerekiyor. Buradan JoomlaTurkiye kullanıcılarına %10 indirimli Linux hosting alabilirsiniz. Bu linkteki açıklamayı lütfen okuyunuz. Kolay gelsin. |
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Peki Joomla yı ve bu konuları sıfırdan öğrenmek için açtığınız bir konu var mıydı, ben bulamadım da?
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.126 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Yapılabilir mi? Bu kadar işlerden sonra biraz zor gibi ama bir index hazırlanıp numaralandırabilir. Düşünelim
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Sagolun arkadaslar ytardımalrınızdan doalyıı
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 18 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben joomlayı yüklemek üzereyim ancak sunucumda 3 tane klasör war bunlardan biri www, log ve db sizin söylediğinz httpdocs yada public_html 'i bulamıyorum az once tek bi klaosr halinde www nin içine attım ama sonra onları klasorden cıkaramadım dogal olarak
şimdi bu soyledıgınız klasoryelrı benmı yaratmalıyım ? yeniden başınızı ağrıttığım için beni bağışlayın...
|
|
|
|
#27 | |
|
Alıntı:
kutay bu sorunu hosting firmana sorman lazım. |
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
mrb joomla ilk kurulumunda hataları görüntüle rengi kırmızı onu nasıl yeşil yaparım bide kurudltan sonra gene php50x dosyasında hata veriyor site hiç açılmıyorve Not .....diye bi satırlık bir hata var yardımcı olursanız sevinirm admin kardeş...
|
|
|
|
#29 |
|
Sunucunuzdan kaynaklı problem php50x (firmayla görüşün)
Diğer sorun hakankor kardeş, Bu anlatımın başına geç altını oku. Kolay gelsin. |
|
|
|
#30 |
|
arkadaşlar bu sistemi localde nasıl çalıştırırım, kendi bilgisayarımda internet yok evde gerekli çalışmaları yapıp daha sonra internet cafeden siteye yüklemek istiyorum, yardım edin lütfen...
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|