Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#201 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar benim derdim modül yükleyemekti. bende sitede gezerken ilk sayfada anlatılanlara göz attım. orada install dosyasını kaldırmamız ve devamında anlatılanları inceleyip yaptım. fakat siteye tıkladığımda ne göreyim.işte bu uyarı. "No configuration file found and no installation code available. Exiting..." ben sistem dosyalarını pek anlamam yani kurulumu fazla bilmiyordum. zaten siteyi de bir başkasına yaptırdık. bu site şahıs değil bir kurum sitesi şimdi günlük yüzlerce kişinin girdiği site yukarıda yaptıklarımdan dolayı açılmıyor. çok yararlı bilgiler gördüm ama ben yapamadım. ftp'yi kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim ama olmadı. yani benim kurulmuş olan sitem install dosyasını kaldırdıktan sonra gitti. lütfen acilen yardımınızı bekliyorum. lütfen bana siteyi iyice bi oku orada yazıyo demeyin. çok inceledim. ama sorunumu çözemedim. gecenin 3'üne kadar uğraştım olmadı. şimdi bi yardım bekliyorum. çok teşekkür ederim.
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#202 |
|
Yönetim
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 899 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
arkadaşım formda arama yaparmısınız. bu konu zaten bu derste var. en son cıkan ayarları config dosyasının içine yapıstırıyorsunuz. uzantısını .php olarak duzeltiyorsunuz. config dosyası olmadan olmazki derslerde ve formdaki baslıklarda zaten var bu. dikkat edelim lütfen. gozden kacırıyorsnuz bikac yeri.. lütfen..
|
#203 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ustad ellerine sağlık cok güzel anlatım
|
|
|
|
#204 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ugur abi benim hiçbir internet bilgim yok ve ben bu işe ilk bastan nasıl başlarım verdiğin bilgiler için şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
#205 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yönerge Önerilen Güncel
Güvenli Mod: Kapalı Kapalı Hataları Görüntüle: Kapalı Açık Dosya Yüklemeleri: Açık Açık Sihirli Aktarımların Çalışması:Kapalı Kapalı Evrensel Kayıt: Kapalı Açık Çıktı Arabelleğe Alımı: Kapalı Kapalı Oturumu Otomatik Başlatma: Kapalı Kapalı Bendeki resimdeki anlatılan gibi değil yani güncel kısmı farkı bu sorun olabilirmi... |
|
|
|
#206 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
s.a arkadaşlar bende ilk defa joomla site kuruyorum arkadaşlar siteden ilk başta
Joomla1.5.8-Stable-Full_Package indirdim bilgisayara EasyPHP-2.0b1 bu programı indirdim kurdum sonra dediğiniz gibi /127.0.0.1/ burdan girerek anlattığınız şekilde yaptım fakat sizin türkçe seçmeme rağmen dili menüler inglizce oldu anlamadım bunu nasıl düzeltebilirim diğer sorum dosyaları attık zaten ayrıca host a web alanı alarak yükleyecekmiyiz ftp ile tekrar onu anlamadım bu işlemlerden sonra ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar saygılar... |
|
|
|
#207 |
|
Teşekkürler güzel bir anlatım ve paylaşım olmuş.
|
|
|
|
#208 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 26 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
adım adım giderken sonunda instal klasörünü silince hata veriyor.
No configuration file found and no installation code available. Exiting... ne yapmalıyım |
|
|
|
#209 |
|
Yönetim
Ünvanı: Sıtkı KOVALI Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: leri söylemiyor.Kayıp. Mesajlar: 899 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
config dosyası ile ilgli yukarıda belirtmistim neyin yapılacagını arkadaslar.
manyakband sizde sadece genel yapılandırmaya girip evrensel kayıt bolumunu kapalı hale getirmeniz yeterlidir. hataları goster olayını host yetkililerine ileticesiniz. okadar mühim bir konu deil.
|
#210 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 45 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ilk kurulum ekran1nda bu hatay1 ald1m ne yapabilirim?
kurulam yapmad1g1m halde bu hatay1 verdi ? LÜTFEN INSTALLATION DİZİNİNİ TAMAMEN KALDIRMAYI UNUTMAYINIZ Bu noktadan ötesine installation klasörünü kaldırmadan geçemeyeceksiniz. Bu engelleme, Joomla!nın bir güvenlik özelliğidir. Klasör kaldırıldığı zaman buraya tıklayınız. Joomla! GNU/GPL v2.0 lisansı altında ücretsiz bir yazılımdır. |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr