Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE7, chrome kullanınız.
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1- Joomla kurmak için hosting önemlidir. Hosting şirketinizle iletişime geçiniz.
2- Gerekli Programlar
3- Joomla! 1.5.8 Türkçe kurulum paketini indirin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu KeSH tarafından (02-07-2009 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Robin Hood Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Bursa Mesajlar: 674 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Çok iyi anlatım olmuş uğur, eline sağlık.
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: jTR president Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 9.270 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler Mert,
Arkadaşlar resimli ve yazılı anlatımları iyi okursanız joomlanız hazır. Üstteki uyarılarımı lütfen kurmadan önce okuyunuz. resimlerin üzerine tıklayıp büyütebilir ve taşıyabilirsiniz kendi alanında. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam ben kuramadım ya dosyaları alanıma gonderiyorum ama olmuyor nasıl olcak
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ne gibi bir hata alıyorsunuz. FTP'den sunucunuza gönderdiğinizde?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 28 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ftpden sunucuya gonderiyorum siteme girip joomlayı kurmak istiyorum ama siteme ismine tıkladığımda ilk başta 404 ile ilgili bir sorun verdi sonra cpanalden kurmaya calıştım şimdi ise Index of /
* cgi-bin/ Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_bwlimited/1.4 Server at futboligi.com Port 80 bu sorunu verdi. ne yapmalıyım??? SAYGILAR... |
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Hosting şirketinize bu durumu bildirin. düzelticeklerdir.
|
|
|
|
#8 |
|
tşk ederim bende oyle yaptım zaten .......SAYGILAR
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
configuration.php yi gönderiyorum ama yazılabilir göstermiyor kontrol ettiğimde
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Hocam 2 kere kurmaya çalıstım dersi takip ederek ama installation bu dosyayı kaldırdıktan sonra her zaman bu hatayı veriyor yanlış bişey yaptığımı sanmıyorum |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|