Çok iyi anlatım olmuş uğur, eline sağlık.
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Yazılı Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.5.x Kurulum Resimli Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Yeni : Sunucuya Joomla Kurulumu Tıklayın . 1- Joomla kurmak için hosting önemlidir. Hosting şirketinizle iletişime geçip, joomla kuracağınızı belirtin. ...
Evet
Hayır
Yeni : Sunucuya Joomla Kurulumu Tıklayın.
1- Joomla kurmak için hosting önemlidir. Hosting şirketinizle iletişime geçip, joomla kuracağınızı belirtin.
- Linux Hosting
- Sunucu PHP versiyonu 5.x
- Safe Mode Kapalı (Güvenli Mod)
JoomlaTürkiye! kullanıcılarına, sponsorumuz olan Turhost %10 indirimli Joomla kurmaya uygun hosting sahibi yapıyor. Gerekli bilgiler için lütfen tıklayınız
- GDI, ZLİP, XML, MySQL destekli olmalıdır.
2- Gerekli Programlar:
3- Joomla! 1.5.20 Türkçe kurulum paketini indirin
- FTP Programı. Dosyalarımı sunucumuza transfer etmemizi sağlar. FileZilla - The free FTP solution
- İndirdiğiniz zipli paketi, masaüstümüze açalım. FTP'den sunucumuza bağlanıp httpdocs yada public_html (Kullandığınız sunucuya bağlı) içine klasör ve dosyalarımızı gönderiyoruz.
- Gönderim bittikten sonra, www . domainadi . com bağlanın. aşağıdaki resimdeki kurulum ekranıyla joomlamızı kurmaya başlıyoruz.
- Joomla sitemiz başarıyla kuruldu. Şimdi sıra joomla klasörlerini yazılabilirliklerine bakalım. tıklayın
Konu sasuke tarafından (07-18-2010 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: Joomla sürüm güncellendi.
Çok iyi anlatım olmuş uğur, eline sağlık.
Teşekkürler Mert,
Arkadaşlar resimli ve yazılı anlatımları iyi okursanız joomlanız hazır. Üstteki uyarılarımı lütfen kurmadan önce okuyunuz.
resimlerin üzerine tıklayıp büyütebilir ve taşıyabilirsiniz kendi alanında.
hocam ben kuramadım ya dosyaları alanıma gonderiyorum ama olmuyor nasıl olcak
Ne gibi bir hata alıyorsunuz. FTP'den sunucunuza gönderdiğinizde?
ftpden sunucuya gonderiyorum siteme girip joomlayı kurmak istiyorum ama siteme ismine tıkladığımda ilk başta 404 ile ilgili bir sorun verdi sonra cpanalden kurmaya calıştım şimdi ise Index of /
* cgi-bin/
Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_bwlimited/1.4 Server at futboligi.com Port 80 bu sorunu verdi. ne yapmalıyım??? SAYGILAR...
Hosting şirketinize bu durumu bildirin. düzelticeklerdir.
configuration.php yi gönderiyorum ama yazılabilir göstermiyor kontrol ettiğimde
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Hocam 2 kere kurmaya çalıstım dersi takip ederek ama installation bu dosyayı kaldırdıktan sonra her zaman bu hatayı veriyor yanlış bişey yaptığımı sanmıyorum
Paylaş