artik joomun en son turkce surumu 1.5.4 cogu servara (freeservara)kurulmuyor turkce dil destegini secince veritabani hatasi cikiyor tam bir sacmalik hic sevmedim su jooplayi...
Joomla! Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.5.x Dersleri Forumunda Bulunan Joomla 1.5.x Admin Paneli İngilizce Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Rica Ederim bu forumda zerre kadar bir is yapabildiysek ne mutlu bize Sadakat Ispat Ister...!!!!...
Rica Ederim bu forumda zerre kadar bir is yapabildiysek ne mutlu bize
Sadakat Ispat Ister...!!!!
artik joomun en son turkce surumu 1.5.4 cogu servara (freeservara)kurulmuyor turkce dil destegini secince veritabani hatasi cikiyor tam bir sacmalik hic sevmedim su jooplayi...
yoo benim hostum linux tabanlı ama yinede admin paneli ingilizce ?
Eklentiler > Language de Site Yönetici dilini Türkçe seçtiniz mi![]()
benim admin panelimde ingilizce çıktı ilk defa joomla kurdum nasıl turkçe yapabilirim
arkadaşım
Eklentiler / dil yöneticisi dilini seç varsayılan yap
dil ingilizce admin panelinin andmin language dosyasını sildim tekrar attım ama gene ingilizce ne yapmam lazım configirasyon dosyasından kaynaklanır mı
userler bölümüne gir admin nikine tıkla nik yerinin karşısında ,bunlar yazıyor, Back-end Language
Front-end Language , bak bakalım inilizcemi onlar ingilizce ise türkçe yap öyle dene..
evet kardes hepside türkçe
Paylaş