Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 46 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Rica Ederim bu forumda zerre kadar bir is yapabildiysek ne mutlu bize
![]() Sadakat Ispat Ister...!!!! |
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
artik joomun en son turkce surumu 1.5.4 cogu servara (freeservara)kurulmuyor turkce dil destegini secince veritabani hatasi cikiyor tam bir sacmalik hic sevmedim su jooplayi...
|
|
|
|
#13 | |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: İzmir-Karşıyaka Mesajlar: 835 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
İlk önce Türkçemizi katletmezsek daha iyi olacak.Siz Joomladan önce bence Türkçenizi geliştiriniz.Sonrada Joomlayı... |
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yoo benim hostum linux tabanlı ama yinede admin paneli ingilizce ?
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.215 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Eklentiler > Language de Site Yönetici dilini Türkçe seçtiniz mi
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
benim admin panelimde ingilizce çıktı ilk defa joomla kurdum nasıl turkçe yapabilirim
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: acemilerin olduğu ,pazar günü kurulan bit pazarının içindeki, eski bir laptopun içi Mesajlar: 481 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
arkadaşım
Eklentiler / dil yöneticisi dilini seç varsayılan yap |
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
dil ingilizce admin panelinin andmin language dosyasını sildim tekrar attım ama gene ingilizce ne yapmam lazım configirasyon dosyasından kaynaklanır mı
|
|
|
|
#19 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.693 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
userler bölümüne gir admin nikine tıkla nik yerinin karşısında ,bunlar yazıyor, Back-end Language
Front-end Language , bak bakalım inilizcemi onlar ingilizce ise türkçe yap öyle dene.. |
|
|
|
#20 |
|
evet kardes hepside türkçe
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|