Nerden Öğrendiğinizi Söylermisiniz..? Galiba Birisi Dalga Geçmiş Sizle.. (:
Joomla! Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.5.x Dersleri Forumunda Bulunan Joomla 1.5.x Admin Paneli İngilizce Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Joomla 1.5.x kurduğunuz sitenizde admin paneli ingilizce çıkıyorsa bu hostunuzun windows tabanlı olmasından kaynaklanıyor lunix tabanlı olan hostlarda admin ...
Arkadaşlar Joomla 1.5.x kurduğunuz sitenizde admin paneli ingilizce çıkıyorsa bu hostunuzun windows tabanlı olmasından kaynaklanıyor lunix tabanlı olan hostlarda admin paneli tamamen türkçe olup sorun çıkmamakta bunu yeni öğrendim sizinle paylaşmak istedim ilgilenlere duyrulur![]()
Nerden Öğrendiğinizi Söylermisiniz..? Galiba Birisi Dalga Geçmiş Sizle.. (:
Yok imkanı yok ben iki sitedede kendim denedim birisi windows tabanlı digeri ise lunix tabanlı ikisinede aynı kurulumu yaptım admin paneli windows tabanlı hosta ingilizce lunix tabanlı hosta türkçe çıkti
sence ben kendi kendimimi kandırmış olabilirmiyim bak iste bu çok kötü![]()
Bu Küçümsenemicek Bilgiyi Bizle Paylaştığınız İçin Çok Teşekkür Ederiz..
Ama Bence Ortada Kendinizi Kandırmanızdan Kötü Şeylerde Var.. Neyse İyi Günler..
(:
aralara girip konuları dağıtmayalım lütfen sorunun muatabı kimse o cevap versin![]()
Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler
Bana da saçma geldi ilk başta ama , dün kendi admin panelimi türkçe kullandığımdan admin lang. ile türkçe dil eklerinin olduğu klasörü aynen windows host kullanan arkadaşımın hostuna attım (benim host linux) panelden vs. gerekli ayarları yaptım ; site türkçe oldu admin panel ing
biraz daha ayrıntılı bilgi bilmek gerek sanırım.
ilginç geldi bana ama başka bir açıklama da yok görünen o..
Paylaş