Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 46 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar Joomla 1.5.x kurduğunuz sitenizde admin paneli ingilizce çıkıyorsa bu hostunuzun windows tabanlı olmasından kaynaklanıyor lunix tabanlı olan hostlarda admin paneli tamamen türkçe olup sorun çıkmamakta bunu yeni öğrendim sizinle paylaşmak istedim ilgilenlere duyrulur
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Nerden Öğrendiğinizi Söylermisiniz..? Galiba Birisi Dalga Geçmiş Sizle.. (:
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 46 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Yok imkanı yok ben iki sitedede kendim denedim birisi windows tabanlı digeri ise lunix tabanlı ikisinede aynı kurulumu yaptım admin paneli windows tabanlı hosta ingilizce lunix tabanlı hosta türkçe çıkti
sence ben kendi kendimimi kandırmış olabilirmiyim bak iste bu çok kötü
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Bu Küçümsenemicek Bilgiyi Bizle Paylaştığınız İçin Çok Teşekkür Ederiz..
Ama Bence Ortada Kendinizi Kandırmanızdan Kötü Şeylerde Var.. Neyse İyi Günler.. (: |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 358 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yönetici - JTR Diplomatı Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 172 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
bilgi için teşekkür ederim.
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.094 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
aralara girip konuları dağıtmayalım lütfen sorunun muatabı kimse o cevap versin
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
tskler ellerıne saglık
|
|
|
|
#10 | |
|
Ünvanı: Guest Mesajlar: n/a |
Alıntı:
![]() biraz daha ayrıntılı bilgi bilmek gerek sanırım. ilginç geldi bana ama başka bir açıklama da yok görünen o.. |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|