joomla 1.5.9 görsel dersleri

Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan joomla 1.5.9 görsel dersleri Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> afere sitendeki 7.1.1 videosu gözükmüyor bende, ayrıca videolarını tek bir linkte indirelim artık...bu sitem degil bir pesimistin gözyaşları ...emegine saglık...

+ Konu Cevapla
43. Sayfa - Toplam 43 Sayfa var BirinciBirinci ... 33 41 42 43
Gösterilen sonuçlar: 421 ile 427 ve 427
    Yeni Joomlacı savas81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Cevap: joomla 1.5.9 görsel dersleri

afere sitendeki 7.1.1 videosu gözükmüyor bende, ayrıca videolarını tek bir linkte indirelim artık...bu sitem degil bir pesimistin gözyaşları...emegine saglık

JTR Kurucu Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişi
    17

Sunucuya yükleyip indirilebilir aslında afare bu konuda cimri

Video Dersler afare - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadaşlar şimdiye kadar zaten rapid deydi .ordaki hesabım bittiği için silindi dosyalar bende bir güzellik yapayım dedim ve online yayınlamaya başladım.Kötümü ettim yani ? yeniden düzenliyorum dersleri daha önce bir video bileşeni vardı kullandığım sorunluydu biraz şimdi direkt olarak makale içine ekliyorum videoları ve öyle yayımlayacağım.Tekrar dediğim gibi isteyen istediği yere yükleyebilir derslerimizi.
    Arkadaşlar şu anda sezon hızla ilerlediği için destek konusunda biraz eksiklerim oldu farkındayım ama güzel bir proje üzerinde çalışıyorum çok yakında Türkiye'nin en büyük panorama projesi ile didim altınkum u internetten görsel olarak her caddesini izleyebileceksiniz.mekanların içine bile girmek mümkün olacak.
    http://www.nurettinacar.com
    http://www.altinkumrehberi.com

axa
    axa isimli Üye şimdilik offline konumundadır
    Yeni Joomlacı axa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

joomlaya ilk afarenin videoları ile başladım. anlatım süper. anlatııklarını uygulayınca bende yapabiliyorum. inanıyorum ki sizlerin sayesinde joomlayı çok iyi öğreneceğim.

Emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim Afare.

Yeni Joomlacı mert türkoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool Cevap: joomla 1.5.9 görsel dersleri

arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum ancak siteyi yeni fark ettiğim için ancak gördüğüm kadarı ile çok güzel fakat yazılanlara okudum,video görüntülerini indirmek isterdim üzüldüm,sitenin bu şekilde giderse aktif üyelerinin artacağı kanatindeyim.

JTR Kurucu Ugur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Blog Girişi
    17

Alıntı mert türkoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende siteye yeni üye oldum ancak siteyi yeni fark ettiğim için ancak gördüğüm kadarı ile çok güzel fakat yazılanlara okudum,video görüntülerini indirmek isterdim üzüldüm,sitenin bu şekilde giderse aktif üyelerinin artacağı kanatindeyim.
    Video Dersler dersler yardımcı olabilir. Farklı sorularınızı forumda aratarakda cevap bulmanız mümkün.
    Foruma başlamadan, Okumalısın! | Forumda konu açmadan önce arama yapmalısın!
    Joomla! 1.5.x Dersleri [Yeni] | Joomla! Bileşenler | Joomla! Modüller | Joomla! Pluginler

Yeni Joomlacı mkgileraa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar joomla ile bu sitede tanıştım ve burada öğrendim... Mükemmel bir site. sadece bu site joomla öğrenmeye yetiyor. Bu siteyi hazırlayan ve bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim... Bende bir site yaptım ve geliştirmeye çalışıyorum.. Link vermek yasakmı bilmiyorum ama joomla ustalarımın bi bakıp yorum yapmalarını istiyorum... Burdaki dersleri iyi inceledim 3-4 ayda ancak bu kadar yapabildim.. Eksiklerimi söylerseniniz çok sevinirim.
    Konu Ugur tarafından (08-23-2010 Saat 22:29 ) değiştirilmiştir.