Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#421 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
afere sitendeki 7.1.1 videosu gözükmüyor bende, ayrıca videolarını tek bir linkte indirelim artık...bu sitem degil bir pesimistin gözyaşları
...emegine saglık
|
|
|
|
#422 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.119 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Sunucuya yükleyip indirilebilir aslında afare bu konuda cimri
|
|
|
|
#423 |
|
Ünvanı: Video Dersler Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Didim/Altınkum Mesajlar: 939 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
arkadaşlar şimdiye kadar zaten rapid deydi .ordaki hesabım bittiği için silindi dosyalar bende bir güzellik yapayım dedim ve online yayınlamaya başladım.Kötümü ettim yani ? yeniden düzenliyorum dersleri daha önce bir video bileşeni vardı kullandığım sorunluydu biraz şimdi direkt olarak makale içine ekliyorum videoları ve öyle yayımlayacağım.Tekrar dediğim gibi isteyen istediği yere yükleyebilir derslerimizi.
|
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|