Benim gibi çaylaklar için bulunmaz bir hazine olmuş. teşekkürler
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan joomla 1.5.9 görsel dersleri Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> afare Nickli Üyeden Alıntı wampserver ı defalar ca windows xp üzerine kurdum hiç bi rsorun yok.vistada sorun verebiliryor malesef onun ...
ben de tam tersini yaşıyorum. vistaya sorunsuz kurdum. hiç bir sorun olmadan çalışıyorum. dedim ki kendi kendime, laptopta çalışmak zor oluyo(12.1" kendisi) daha büyük bi monitöre sahip olan masa üstüne kurayım, orda rahat rahat çalışayım. onda da xp var. kurdum Allahın izniyle.phpmyadmin diyorum. arkadaşın belirttiği hatayı veriyo.(Lütfen localhost giriş sayfasını açın ve istediğiniz bilgilere ilişkin bağlantıları
HTTP 404 - Dosya bulunamadı)
easyphp de indirdim kurdum, o da olmuyo.
sizin siteye koyduğunuz videoları da defalarca izledim.özellikle server kurulumuyla ilgili olanları...sanırım gözümden kaçan bir durum var. ama koskoca bigünüm gitti. inat da ettim. çözmem lazım
Benim gibi çaylaklar için bulunmaz bir hazine olmuş. teşekkürler
rapidden indirdim
sagol
bakalim isime yarayacak mi![]()
teşekürler dersler için elinize sağlık
saygilar oncelikler sormak istedigim sey su ustat
ben sizin adimlari takip ederek basladim
2-3 joomplay kurmak adiminda
Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in C:\wamp\www\altinkum\libraries\joomla\cache\handle r\callback.php on line 99
localhosttan site gorunumunu acinca
Ana Menu basligi altinda sizde
Anasayfa yaziyor ancak bende ustte yazdigim hatayi veriyor
neden acaba
cok tesekkurler
saygilar tekrar
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\altinkum\libraries\joomla\cache\cache. php on line 143
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\altinkum\libraries\joomla\cache\cache. php on line 143
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\altinkum\libraries\joomla\session\sess ion.php on line 283
Warning: call_user_func_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp\www\altinkum\libraries\joomla\session\sess ion.php on line 283
Ustat genel yapilandirmada da bunlar cikiyor daha hic bir sey yapmadan
tesekkurler
sorun nedir?
afare hocam emeğinize sağlık.görsel yolarla öğrenmeye alışık biri olaraktan sizi takdir ediyorum.Çok güzel ve eek isteyen bir çalışma yapmışsınız.Yeni başlayan birine "şunu şöyle yap böyle yap "demek,anlatmaya çalışmak ne kadar zor ise,bu tür uygulamalarla görerek öğrenmek o kadar kolaydır kanaatındayımdır.bayadır giremiyordum internete bu dersleri indirip her şeyi gözden geçireceğim.Bizlere yardımcı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Paylaş