joomla 1.5.9 görsel dersleri
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan joomla 1.5.9 görsel dersleri Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> hocam mükemmelsiniz...elleriniz dert görmesin...yeni tanıştım joomla ..var olan sitelerimin hepsini jooma çeviricem...mükemmel bi şey......
-
Yeni Joomlacı
hocam mükemmelsiniz...elleriniz dert görmesin...yeni tanıştım joomla..var olan sitelerimin hepsini jooma çeviricem...mükemmel bi şey...
-
Yeni Joomlacı
Merhaba;
Arkadaşlar sitemin anasayfası için Joomla kurmak istiyorum. Yalnız 1-2 sorum olacak. Öncelikle ben sitemin anasayfasında wordpress kullanıyorum. Wordpress bana biraz kısıtlı geliyor aslında. Yani bir html sayfasında oynama yapabilir gibi wordpress de bunu yapamıyorum. Joomla da bu imkanlar bulunuyor mu? İstediğimiz şekilde değişiklikler yapıp anasayfamızı kendi isteğimize göre düzenleyebiliyormuyuz?
Teşekkürler
-
Video Dersler
joomla içerisinde birden farklı html editörleri mevcut ister direkt buradan isterseniz de dreamweaver gibi bir editörle hazırladığınız xhtml php javascript kodlarını kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar şu anda sezon hızla ilerlediği için destek konusunda biraz eksiklerim oldu farkındayım ama güzel bir proje üzerinde çalışıyorum çok yakında Türkiye'nin en büyük panorama projesi ile didim altınkum u internetten görsel olarak her caddesini izleyebileceksiniz.mekanların içine bile girmek mümkün olacak.
http://www.nurettinacar.com
http://www.altinkumrehberi.com
-
Yeni Joomlacı
afare bey kolay gelsin
derslerin cok faydalı oluyor
-
Yeni Joomlacı
Ben derslerin hepsinin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum, topluca indirmeyi düşünüyorum.
-
Amatör Joomlacı
Üstad süpersin valla.Derslerinin çok faydası oluyor.
-
Yeni Joomlacı
joomlayı seçmekle iyi mi kötü mü ettim bilemezken ve joomla yardımı almak için türlü siteler ve forumlar arasında dolaşırken mesajınıza rastladım.Bu işlere yeni al atmış biri olarak bu sayede çok daha kolay ilerleyebileceğimi düşünüyorum.Zaman harcadığınız için kendi adıma çok teşekkür ederim.
-
Yeni Joomlacı
merhabala iyi çalışmalar şimdiye kadar eklemiş olduğunuz dersleri indirdim daha ilk defa joomlaya başlangıç yapacağım. şimdiden emek verip bu kadar dersi hazırlayıp yüklediğiniz için çok teşekkürler, elinize sağlık. kolay gelsin iyi günler.
-
Kıdemli Joomlacı
ellerinize sağlık. zaman ve emek harcamışsınız. çalışmanızdan çok yararlandım. teşekkürler...
-
Kıdemli Joomlacı
Hocam süpersin. forum baya bir zenginleşiyor. joomla tr hakikaten mükemmel bir paylaşım ortmı.