Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 91 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaşlar yapmış olduğum .swf uzantılı resim galerilerini veya filmleri diyelim joomlaya atmaya çalışıyorum önce yeni makale açıyorum makalenin içine ya html tuşuna tıklayıp dosyanın yerini gösteriyorum(frontpageden kodları düzenleyerek) yada menüdeki film ekleme tuşuna basıyorum ordan deniyorum bir türlü olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim
|
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.112 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Şöle yapın. FTP swf gönderin ilgili klasöre
Editörden flash icona tıklayıp swf url yolunu ve boyutunu (en-boy) yazın. |
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
sonuc yazılmamıs acaba olmadımı
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.112 Durum: Online Tecrübe Puanı: 10 |
Takip edilmiyorki soran arkadaşımız
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ftp den hangi klasöre gönderelim.yoksa kendi yeni oluşturdugumuz klasör e göndersek olurmu. tşkler
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
swf lasörüne ftp yaptım oldu tşkler
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende yapamadım yaw ftp ye attım flash dosyamı adresi nasıl vericez acaba ordamı yanlışlık yapıorum ???
|
|
|
|
#8 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 39 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
Konuyu biraz daha acarsaniz sevinirim. |
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar swf uzantılı dosyalarınızı ftp programı ile server de ana diniz içersine bir yerde klasör oluşturarak onun içersine upload ediyorsunuz. bu klasörün yolunu makale de media yani film vs.. ekle butonuna tıklayı da açtıpğınız flash seçme ekranındaki url satırına yazmanız gerekiyor. mesela ana dizinde açılmış erkan klasöründeki1.swf yimakalede ki flash seçme ekranında url olarak yazma. erkan/1.swf yazıp upload derseniz flash dosyanız gözükecektir. kolay gelsin.
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 39 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Ilk mesajin ve yardimin icin tesekkürler.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|