Şöle yapın. FTP swf gönderin ilgili klasöre
Editörden flash icona tıklayıp swf url yolunu ve boyutunu (en-boy) yazın.
Joomla! Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.5.x Dersleri Forumunda Bulunan Joomla 1.5.6 Flash Resim Galerisi Ekleme Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar yapmış olduğum .swf uzantılı resim galerilerini veya filmleri diyelim joomlaya atmaya çalışıyorum önce yeni makale açıyorum makalenin içine ya ...
Arkadaşlar yapmış olduğum .swf uzantılı resim galerilerini veya filmleri diyelim joomlaya atmaya çalışıyorum önce yeni makale açıyorum makalenin içine ya html tuşuna tıklayıp dosyanın yerini gösteriyorum(frontpageden kodları düzenleyerek) yada menüdeki film ekleme tuşuna basıyorum ordan deniyorum bir türlü olmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim
Şöle yapın. FTP swf gönderin ilgili klasöre
Editörden flash icona tıklayıp swf url yolunu ve boyutunu (en-boy) yazın.
Takip edilmiyorki soran arkadaşımız
ftp den hangi klasöre gönderelim.yoksa kendi yeni oluşturdugumuz klasör e göndersek olurmu. tşkler
bende yapamadım yaw ftp ye attım flash dosyamı adresi nasıl vericez acaba ordamı yanlışlık yapıorum ???
Makaleden mi yapiliyor yoksa banner olarak mi flash ekleniyor.Editörden flash icona tıklayıp
Konuyu biraz daha acarsaniz sevinirim.
arkadaşlar swf uzantılı dosyalarınızı ftp programı ile server de ana diniz içersine bir yerde klasör oluşturarak onun içersine upload ediyorsunuz. bu klasörün yolunu makale de media yani film vs.. ekle butonuna tıklayı da açtıpğınız flash seçme ekranındaki url satırına yazmanız gerekiyor. mesela ana dizinde açılmış erkan klasöründeki1.swf yimakalede ki flash seçme ekranında url olarak yazma. erkan/1.swf yazıp upload derseniz flash dosyanız gözükecektir. kolay gelsin.
Paylaş