Kurulum dosyalarını nereden indirdiniz?
Joomla 1.5.15 Türkçe [Wojmamni ama mamni] Yayında...
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x İndirme & Güncelleme Forumunda Bulunan Joomla 1.5.15 Örnek bilgi yükleme sorunu Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> İlk defa joomla kullanıyorum. Turhost Linux Cloud Server kullanıyorum. Bir çok ayar değişikliğinden sonra kurulum safhasına gelebildim. Kurulumu başarabildim ancak ...
İlk defa joomla kullanıyorum. Turhost Linux Cloud Server kullanıyorum. Bir çok ayar değişikliğinden sonra kurulum safhasına gelebildim. Kurulumu başarabildim ancak "Örnek Bilgiyi Yükle" işlemini bir türlü gerçekleştiremedim.
Error: the XML response that was returned from the server is invalid.
hatası alıyorum. Neleri değiştirmem gerekiyor acaba.
Saygılarımla.![]()
Kurulum dosyalarını nereden indirdiniz?
Joomla 1.5.15 Türkçe [Wojmamni ama mamni] Yayında...
Arkadaşlar bahsi geçen konuda ki hatayı alıyorsanız, kurulum paketi ücretli olduğundan kaynaklanıyor. Joomla 1.5.15 Türkçe [Wojmamni ama mamni] Yayında...
Joomlayı bu siteden indirin kurun.Hostunuzun özelliklerinede bakın joomla ile uyumlumu.Kurulum dersinde joomla ile uyumlu özellikleride yönetici arkadaş belirtmiştir okuyunuz.
JFolder . ..
merhaba, heliohosttan ücretsiz hosting ve domain aldım. joomla ile bir sayfa hazırlamaya çalışıyorum. server joomlaya uygun ancak 15 gündür bir kurulum yapamadım. aslında fantasticoyu kullanarak kurulum yapıyorum ama bu kezde makalelerde türkçe ı ve ş harlerinin ne yaptımsa ? şeklinde görünmelerini engelliyemedim. türkçe dil paketini kurdum bazı scriptler denedim webde bununla ilgili önerilen hemen herşeyi yaptım ama olmuyor. zaten doğru dürüst çözüm önerisinede rastlamadım çoğuda eski yıllara ait. bunun üzerine local hotta joomlayı kurdum sayfayı hazırladım webde yayınlamayı başaramadım yine pekçok önerilerin işe yaramadığı hata mesajları geliyor. bu işi bütünüyle bedava yapmaya çalıştığım içinmi olmuyor diye düşünmeye başladım. şu an son olarak şunu deniyorum: ftp ile joomlayı public_tml ye attım. firefoxda site ismini yazdığımda açılan index sayfasında gördüğüm joomla dosyasında kuruluma başladım 6. yapılandırma sayfasını yine geçemiyorum. örnek bilgiyi yükle dediğimde malum şu mesaj geliyor: the XML response that was returned from the server is invalid
bu siteden yukarıda linki verilen joomla yı kurmaya çalışıyorum. sorunun çözümü ile ilgili detaylı bilgi verebilecek arkadaşların yardımlarına şimdiden müteşekkirim. 10 yaşındaki kızıma söz vermeseydim çoktan vazgeçmiştim bu siteyi hazırlamaktan![]()
Paylaş