Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
İlk defa joomla kullanıyorum. Turhost Linux Cloud Server kullanıyorum. Bir çok ayar değişikliğinden sonra kurulum safhasına gelebildim. Kurulumu başarabildim ancak "Örnek Bilgiyi Yükle" işlemini bir türlü gerçekleştiremedim.
Error: the XML response that was returned from the server is invalid. hatası alıyorum. Neleri değiştirmem gerekiyor acaba. Saygılarımla.
|
|
|
|
#2 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Kurulum dosyalarını nereden indirdiniz?
Joomla 1.5.15 Türkçe [Wojmamni ama mamni] Yayında... |
|
|
|
#3 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
merhaba arkadaşlar ben de yeniyim... bahse konu hatayı bende alıyorum ayrıca kurulum bittikten sonra bahsedilen yönetim paneli penceresi yerine alt alta bir sürü adresler falan çıkıyor.. yardımlarınızı rica ederim.. |
|
|
|
|
#4 |
|
Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Fatsa / Ordu Mesajlar: 925 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Arkadaşlar bahsi geçen konuda ki hatayı alıyorsanız, kurulum paketi ücretli olduğundan kaynaklanıyor. Joomla 1.5.15 Türkçe [Wojmamni ama mamni] Yayında...
|
|
|
|
#5 | |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.728 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Joomlayı bu siteden indirin kurun.Hostunuzun özelliklerinede bakın joomla ile uyumlumu.Kurulum dersinde joomla ile uyumlu özellikleride yönetici arkadaş belirtmiştir okuyunuz.
| Bookmarks |
| Etiketler |
| örnek bilgi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|