Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 14 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
makale yazarken resım yuklemede resım yuklenıyor ama hata uyarısı cıkıyor ne bıçım iştir anlamadım 2. side devamını oku ya basınca yonetım ana sayfaya gıdıyor eskı surume gerı dönuyorum :(
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.410 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Arkadaşım yükledim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum dosyaları tam ve doğru güncelleme paketini yüklediğinden emin ol önce
|
#13 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.083 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Ben hiç bir şey anlamıyorum. Şimdiye kadar yükseltmelerde, sıfırdan kurulumda, lokalde, serverda hiç bir sorun yaşamıyorum. HOSTİNG firmanızı değiştirin arkadaşım.
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 102 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Joomla_1.5.11_to_1.5.12-Stable-Patch_Package ingilizce. Yükseltme paketinin Türkçesini şu anda kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak lütfen indirme adresini yayınlayabilir misiniz?
Uğur bey daha önce 1.5.10 dan 1.5.11 e yükseltme paketini Türkçe olarak yayınlamıştınız. Bu nedenle tereddüt ettim. 1.5.12 ingilizce yükseltme paketini kullandıktan sonra 1.5.12 Yönetim ve Önyüz Türkçe Dil Paketini mi kullanalım? Yoksa Türkçe yükseltme paketini mi bekleyelim. |
|
|
|
#15 | |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.083 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 19 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bilgiler için Teşekkürler
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 147 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
ben update etmicem 1.6 sürümü çıkacak zaten .
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.233 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.410 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kararlı sürümü için belirlenmiş bir takvime rastlamadım ama alpha sürümü inceleyince Beta nın yolda olduğunu ve stablenin ağaçlardan yaprakları dökeceğini, ceketleri paltoları gardolaplardan çıkaracağını tahmin ediyorum. Ve hemen ardından 1.6.01 ve 1.6.02 düzeltme sürümleri olacağı muhakkak
Eğer joomla kullanıyorsak vaktimiz oldukça sürümlerimizi en güncel sürümlere yükseltelim. Bu güne kadar dosyalarda bir sıkıntıyla karşılaşmadım
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bileşen, css, joomla 1.5.12 indir, joomla dersler, joomla editör, joomla kurulum, joomla wojmamni ama woi, joomla! 1.5.12 released, tema, tinymce, xss |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|