Joomla! 1.5.12 Released - Kararlı Sürüm Yayınlandı. Joomla 1.5.12 indir
Joomla! 1.5.x Kategorisinde ve Joomla 1.5.x İndirme & Güncelleme Forumunda Bulunan Joomla! 1.5.12 Released - Kararlı Sürüm Yayınlandı. Joomla 1.5.12 indir Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> makale yazarken resım yuklemede resım yuklenıyor ama hata uyarısı cıkıyor ne bıçım iştir anlamadım 2. side devamını oku ya basınca ...
-
Yeni Joomlacı
Cevap: Joomla! 1.5.12 Released - Kararlı Sürüm Yayınlandı. Joomla 1.5.12 indir
makale yazarken resım yuklemede resım yuklenıyor ama hata uyarısı cıkıyor ne bıçım iştir anlamadım 2. side devamını oku ya basınca yonetım ana sayfaya gıdıyor eskı surume gerı dönuyorum :(
-
JoomlaTR
lewwwent Nickli Üyeden Alıntı
makale yazarken resım yuklemede resım yuklenıyor ama hata uyarısı cıkıyor ne bıçım iştir anlamadım 2. side devamını oku ya basınca yonetım ana sayfaya gıdıyor eskı surume gerı dönuyorum :(
Arkadaşım yükledim sorunsuz bir şekilde kullanıyorum dosyaları tam ve doğru güncelleme paketini yüklediğinden emin ol önce
-
JTR Kurucu
Ben hiç bir şey anlamıyorum. Şimdiye kadar yükseltmelerde, sıfırdan kurulumda, lokalde, serverda hiç bir sorun yaşamıyorum. HOSTİNG firmanızı değiştirin arkadaşım.
-
Kıdemli Joomlacı
Joomla_1.5.11_to_1.5.12-Stable-Patch_Package ingilizce. Yükseltme paketinin Türkçesini şu anda kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak lütfen indirme adresini yayınlayabilir misiniz?
Uğur bey daha önce 1.5.10 dan 1.5.11 e yükseltme paketini Türkçe olarak yayınlamıştınız. Bu nedenle tereddüt ettim. 1.5.12 ingilizce yükseltme paketini kullandıktan sonra 1.5.12 Yönetim ve Önyüz Türkçe Dil Paketini mi kullanalım? Yoksa Türkçe yükseltme paketini mi bekleyelim.
-
JTR Kurucu
nicel Nickli Üyeden Alıntı
Joomla_1.5.11_to_1.5.12-Stable-Patch_Package ingilizce. Yükseltme paketinin Türkçesini şu anda kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak lütfen indirme adresini yayınlayabilir misiniz?
Uğur bey daha önce 1.5.10 dan 1.5.11 e yükseltme paketini Türkçe olarak yayınlamıştınız. Bu nedenle tereddüt ettim. 1.5.12 ingilizce yükseltme paketini kullandıktan sonra 1.5.12 Yönetim ve Önyüz Türkçe Dil Paketini mi kullanalım? Yoksa Türkçe yükseltme paketini mi bekleyelim.
HAngi sürüme yükseltiyseniz o dil dosyasını kullanın.
-
Üyeliği Durduruldu
bilgiler için Teşekkürler
-
Kıdemli Joomlacı
ben update etmicem 1.6 sürümü çıkacak zaten .
-
what is this joomla?
-
Üyeliği Durduruldu
DarkDance Nickli Üyeden Alıntı
ben update etmicem 1.6 sürümü çıkacak zaten .

Ama daha çok bekleyebilirsin... Söylediklerine göre kısa sürede çıkacak ama hiç belli olmaz uzun da sürebilir malesef.
-
JoomlaTR
Kararlı sürümü için belirlenmiş bir takvime rastlamadım ama alpha sürümü inceleyince Beta nın yolda olduğunu ve stablenin ağaçlardan yaprakları dökeceğini, ceketleri paltoları gardolaplardan çıkaracağını tahmin ediyorum. Ve hemen ardından 1.6.01 ve 1.6.02 düzeltme sürümleri olacağı muhakkak
Eğer joomla kullanıyorsak vaktimiz oldukça sürümlerimizi en güncel sürümlere yükseltelim. Bu güne kadar dosyalarda bir sıkıntıyla karşılaşmadım