Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 206 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Bu değerli bilgiler için çok teşekkürler.
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 111 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Değerli kardeşim ellerinize sağlık.
Tema yapma konusunda Türkçe kaynak açısından ciddi boşluk vardı. Bu makaleniz ile bu boşluğu doldurmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum. |
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.416 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
<div id="baslik">
css kodu gözden kaçmış sanırım hocam PHP- Kodu:
|
#14 |
|
Ünvanı: Hakan ERSU Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Denizli Mesajlar: 421 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler Tamer , bu temayı derslerle eş zamanlı hazırladığım için eksik,fazla veya sonradan düzellttiğim kısımlar var bunları bildirirseniz sevinirim.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Şu ana kadar okuduğum en faydalı tema hazırlama dersi ve hiç abartmıyorum
|
|
|
|
#16 | ||
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Öncelikle bu kadar güzel, basit ve etkili anlatımın için teşekkür ederim.
Ancak bir sıkıntım var. İlk olarak, hazırlamış olduğum index.php dosyası aşağıdaki gibi Alıntı:
genel.css ise Alıntı:
Editör olarak aptana kullanıyorum. Şimdi tüm bunlara rağmen aptanada önizleme yaptığımda restricted access, upload ettiğim temada ise biçimsiz bir sayfa ile karşılaşıyorum. Acaba nerede hata yapıyorum? |
||
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Hakan ERSU Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Denizli Mesajlar: 421 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
İyigünler
Joomla temalarınızı maalesefki aptana ile önizleme yapamazsınız.Özellikle belirtmiş olduğunuz kısım buna izin vermez.Aptana üzerinde çalıştığınız dosyayı direkt çalıştırmaya çalışır ancak joomla temaları joomla dışında çalışacak şekilde hazırlanmamıştır.Bu yüzden önizlemelerinizi lütfen localhost'unuz üzerinden yapınız. #sag-tasiyici katmanı : PHP- Kodu:
PHP- Kodu:
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
resimleri göremiyorum. yenilemek mümkün mü?
|
|
|
|
#19 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
resımler gözzukse cok sevındırecek benı hıc bır sey anlamadım
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 91 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Evet süper bir makale diye biliriz ALLAH (C.C) RAZI OLSUN !
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomla 1.5 tema tasarımı, joomla tema yapımı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|