Hemen anlasaydık zaten anlamı olmaz vede burda olmazdık herhalde, sabır azim gayret daha saymaya gerek yok sanırım dikkatli inceleyin dersleri ,çok acemiyseniz localde çalişin sonra asıl sitende kullanmaya başlarsın ,sırayla herşey kolay gelsin. . .
Joomla! 1.5.x Dersleri Kategorisinde ve Video Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.5 Kurulum cpanel Video Anlatım Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> ya ben niye hiçbişi anlamıyorum...:(((((((((((((( şu siteyi kurdurduk hiçbişi anlamıyorum bu joomla dan..puff:(...
ya ben niye hiçbişi anlamıyorum...:(((((((((((((( şu siteyi kurdurduk hiçbişi anlamıyorum bu joomla dan..puff:(
Hemen anlasaydık zaten anlamı olmaz vede burda olmazdık herhalde, sabır azim gayret daha saymaya gerek yok sanırım dikkatli inceleyin dersleri ,çok acemiyseniz localde çalişin sonra asıl sitende kullanmaya başlarsın ,sırayla herşey kolay gelsin. . .
JFolder . ..
ben anlamazdım ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu şuan kurabiliyorum modul ekleyebiliyorum tabi bu zamanla olacak iş eve geldiğimde ilk işim jommlatr ye girmek neler oluyor ne yazmışlar onları kaçırmazdım saat geç olurdu uyumazdım şimdi ise çok faydasını gördum biraz gayret et yeter anlatabildim mi ruk kardeş
Teşekkürler işime yarayacak bi kaynak
Kardeş link Hane Yeiden Uplad edermisin
Link sağlam çalişiyor.
JFolder . ..
evet arkadaşlar şimdi indiriyorum yani link dirilmiştirbu arada paylaşım için teşekkürler.
Cpanel fantastico ile 2 dakikada kurabilirsiniz.
sana o kadar minnettarım ki!!!ben joomla'da mysql bağlantısını nasıl yapacağımı anlamamıştım.aslında yapmışımda bilgileri yanlış giriyormuşum veritabanı ismini kullanıcı ismine kullanıcı isminide veritabanına giriyormuşum.çok teşekkür ederim!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paylaş