Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#31 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya ben niye hiçbişi anlamıyorum...:(((((((((((((( şu siteyi kurdurduk hiçbişi anlamıyorum bu joomla dan..puff:(
|
|
|
|
#32 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.717 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
Hemen anlasaydık zaten anlamı olmaz vede burda olmazdık herhalde, sabır azim gayret daha saymaya gerek yok sanırım dikkatli inceleyin dersleri ,çok acemiyseniz localde çalişin sonra asıl sitende kullanmaya başlarsın ,sırayla herşey kolay gelsin. . .
|
#33 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
ben anlamazdım ama sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu şuan kurabiliyorum modul ekleyebiliyorum tabi bu zamanla olacak iş eve geldiğimde ilk işim jommlatr ye girmek neler oluyor ne yazmışlar onları kaçırmazdım saat geç olurdu uyumazdım şimdi ise çok faydasını gördum biraz gayret et yeter anlatabildim mi ruk kardeş
|
|
|
|
#34 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: Antalya,Turkey Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler işime yarayacak bi kaynak
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cpanel video anlatım, joomla 1.5 kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|