Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 44 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ellerine saglik dosya icin ama aklima takilan
nasil olurda 2 mb den 200 mb gibi birsey cikar bizlerde zipliyoruz ama bu kadar kuculmuyor bunun sirri nedir? |
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
megabaytın düşük olma olayı hypercam e ait bir özellik. videoyu hazırlayan arkadaş büyük ihtimalle hypercam ile hazırlamıştır. hypercam ile cekilen bir videoyu rarladığınız zaman boyutu inanılmaz ölcüde ufalıyor. video paylaşılmış fakat neden rar olayını acıklamamış anlamadım acıkcası
. video için cok teşekkür ederim.
|
|
|
|
#23 | |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 169 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşlar görüntüleri nasıl izleyeceğiz yardımcı olurmusunuz acaba?
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Özel Sebeplerden Dolayı Uzun Zamandır Gelemiyordum Kontrol Edeyim Dedimde Çok Memnun Oldum Yorumlardan Dolayı İyiki Yardımcı Olmaya Çalışmışım.. Herkese Çok Teşekkürler..
|
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Eline Sağlık
|
|
|
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bu cpanel nerde bulunur acaba bu konuda yardımcı olur musunuz? :((
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
merhaba arkadaslar zip olarak cpanelde actim simdi site adi / yuklemeye girdiyimde bos sayfa cikiyor :( 404
Yardimci olurmusunuz |
|
|
|
#29 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Apr 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kimse yokmu ? :(
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.114 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Arma ayap mesaj yazmadan önce 404 hataları dolu forumda.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cpanel video anlatım, joomla 1.5 kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|