Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
|
|
#11 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 144 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Kusra Bakmayınız.. Taşıma İşleminden Sonra Yüklemeyi Unutmuşum Yüklendi..
Kolay Gelsin.. |
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.064 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler
|
|
|
|
#13 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya arkadaşlar joomla 1.5.6 visuani yi kurucamda kurulumda cpanel filan dio nasıl kuruluyor.Dahaa yeni kullanıcıyım yardımcı olurmusunuz.
|
|
|
|
#14 |
|
Ünvanı: JTR-Kurucu Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 12.064 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Kurulum derslerini boşuna hazırlamadık hocam lütfen kontrol edin.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkürler..
|
|
|
|
#16 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler.
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler paylaşımınız için, ellerinize sağlık...
|
|
|
|
#18 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bi de ses ekleyip çekseniz zamandan bayağı tasarruf etmiş olurdunuz motepad çok ilkel kalmış tamamını izleyemedim sıkıcıı
|
|
|
|
#19 |
|
Sesli videolar yapmak lazımda vakit yok
Yapan arakadaşın eline sağlıkta dediğiniz gibi sıkıcı geliyor.
|
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: Kayseri Mesajlar: 128 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
shevko,
anlatımın (notepadli) için teşekkürler. Ben henüz denemedim ama galiba başarabileceğim. Peşin peşin yazdım ki bitince buraya bir daha teşekküre dönmeyebilirim
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cpanel video anlatım, joomla 1.5 kurulum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|