Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#61 | |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.422 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
>>menu atama >>>Listeden menu öesi seçin işaretleyip Hangi menu lere yayınlanmasını istiyorsan ctrl tuşuna basılı tutarak işaretlemen yeterli.
|
|
#62 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bunu deniyorum ama olmuyor bende anlayamadım zaten neden olmadığını, şu menülerde yayınla diyorum menüleri seçiyorum fakat yayınlamıyor sadece ana sayfada görünüyor ama tüm menülerde göster dediğimde ise her sayfada görünüyor böyle gariip bir durum.
Bu sorunu daha önceyen yaşayan arkadaşlar olmadı sanırım |
|
|
|
#63 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
henüz bu sorun çözülemedi fikri yada çözümü olan umarım birileri vardır.
|
|
|
|
#64 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 98 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
anlatım çok güzel bende denedim gayet güzel çalıştı ancak bir sorum olacak {loadposition kampanya} bu kodu virtuemart temasında uygun bir yere yapıştırdım ancak virtuemart sayfalarında normal yazı şekilde çıktı. virtuemart sayfaları için bu işlemi nasıl yapmak gerekli
|
|
|
|
#65 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
Virtuemart sayfası diye birşey yok, ekstra eklenen bir bileşen. Sayfanız ise kullandığınız temanızdır yani o temaya göre hareket edebilirsiniz. Resimli olarak ya da daha açıklayıcı yazarsanız sevinirim. |
|
|
|
|
#66 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#67 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 295 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
ne yaptığını bi görelim.
yazdığın kodu burda bi göster ekran görüntüsü felan. |
|
|
|
#68 |
|
Ünvanı: Amatör Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 98 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 3 |
benim istediğim şey olmuyor yaptığım şeyi açıklayım kampanya adında bir modül oluşturdum ve burada bir html kod yayınladım. {loadposition kampanya} kodunu içeriğe ekleyince modül gözüküyor ama {loadposition kampanya} kodunu virtuemarttan eklediim ürünlerin açıklamasına ekleyince modül değil eklediim kod gözüküyor.
|
|
|
|
#69 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
#70 |
|
Ünvanı: Uzman Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: istanbul Mesajlar: 295 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
onun için de bir plugin vardı. modules anywhere gibi bişiler di.. aramak lazım
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dersi, içerikte modül yayınlama, joomla 1.5 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|