Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#41 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
evet fazla arama yapmadım ben kusura bakmayın bi deneyeyim bir de modul pozisyonu diyorsunuz ya modul yöneticisinde bulunan mesela şuan eklediğim bi modul var msn online destek diye o mu çıkacak onu yaparsam
|
|
|
|
#42 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Afyonkarahisar Mesajlar: 188 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
|
|
|
|
#43 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
makale içerisinde çıkmasını istediğin modülü de breadcrum pozisyonunda yayınlaman lazım... yani oraya yazdığın yerde yayında olan modülü gösterir.
|
|
|
|
#44 |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Ünvanı: JoomlaTR Kayıt Tarihi: Mar 2009 Mesajlar: 1.416 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Yapman gerekeni sırasıyla yeniden anlatmaya çalışacam
1... Herhangi bir modulu tüm sayfalarda yayınla örneğin anket modulünü kopyala kopyasını konum bölümüne 100 yaz klavyenle tüm sayfalarda yayınla. Tabiki 100 adında bir modul pozisyonu olmadığından modulun tüm sayfalarda yayınlanda görünmeyecektir . 2... Yeni makale oluştur . makalenin içeriğine {loadposition 100} yaz ve makaleni yayınla anketin makalenin içerisinde yayınlandığını göreceksin. Daha doğrusu 100 adındaki modul pozisyonunda yayınlanan tüm moduller o makalenin içerisinde görünür.
|
#46 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Şimdi ilk olarak Uyumlu Ek Yöneticisi kısmında İçerikte Modül eklentisini etkinleştir...
Sonra da mesela, MSN destek adlı modülüne gir ve pozisyon kısmına faren ile tıkla (oradan pozisyon seçme sadece oraya tıkla) ve mesela alfamet yaz oraya ve modülü yayınla... Daha sonra bir makaleye gir ve {loadposition alfamet} yaz, yayınla, kaydet... |
|
|
|
#47 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
emeğine sağlık önemli b ikonu...
|
|
|
|
#48 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
çok sağolun sabahdan beri bunun cevapını arıyordum
|
|
|
|
#49 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba arkadaşlar,
Modülü oluşturdum konumunu 100 yaptım ve yayımlanıdım içerikte ise {loadposition 100} bunu yazdım ve yayınladım. Uyumlu ekten içerikte modülü aktifleştirdim ama genede görünmüyor :(( İçeriğe girince sadece bu yazıyor {loadposition 100}. |
|
|
|
#50 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.218 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
100 modülünü oluşturdun Yayınla seçeneğini Evet olarak işaretledin mi ? Şu an bu pc de kurulu joomla yok yarın iş yerinden bi denerim. Gerekli bilgileri tekrardan yazarım. Bu arada {loadposition 100} yazmaması lazım yani modülü gösterir ya da boş bişi çıkar orası da ilginç geldi bana. |
|
|
![]() |
|
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dersi, içerikte modül yayınlama, joomla 1.5 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|