Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Gözden kaçırdığın birşey var neler yaptığını anlatır mısın ya da siteni yazar mısın bi baksam...
|
|
|
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba, faydalı bir konuya değinmişssiniz.
Benim sorum şu, modül ekler gibi bir bileşeni içeriğe ekleyebiliryomuz. Yapmak istediğim şu: Phoca galeri bileşeni kullanıyorum. Ve bazı içeriklerin altında ilgili foto galerisini eklemek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. M. Ali |
|
|
|
#23 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Soyle cozdum,
simplegallery eklentisi kurdum ve onu icerigimin altina alarak yaptim. Asagidaki linkte anlatıldığı gibi: ![]() Very Simple Image Gallery Plugin |
|
|
|
#24 | |
|
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1.236 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 4 |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 100 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
kardeş slm senin dediklerini aynen yaotım hatta olduda ancak tek sorunum var modülü makalede yayınlamak için modülün yayında olması gerek
yani örneğin modüle user1 pozisyonunu verdim aynı zamanda makaledede user1 yazdım makale anasayfada yayınlanırken çok güzel oluyor ama modül user1 de çok kötüduruyor şöyle modülün görünmeyeceği ama makalede görüneceği bi yönten yok mu?? umarım derdimi anlatabilmişimdir... yardımlarınızı bekliyorum... |
|
|
|
#26 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
varsayılan temanda olmayan bir pozisyonda yayınlaman gerekiyor modülü... o zaman sadece makalede (içerikte) görünür
|
|
|
|
#27 | |
|
Ünvanı: Kıdemli Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 100 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 2 |
Alıntı:
umarım bu sorunum başkalarıınında işine yarar.... siz değerli hocalarımız sayesinde joomla yı en etkili biçimde kullanıyoruz teşekkürler... Konu kalevraengin tarafından (02-07-2009 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 1.885 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
kolay gelsin
kilitlenmesine gerek yok
|
|
|
|
#29 |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: AllahıN Emrettiği Yerde Mesajlar: 34 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşım ßen ßu Modulü Kurdum Fakat içerik Kople Ana Sayfada Çıkıyor Modül Ve diğer Yazıların üstünde Kalıyor Sayfada Çok kötü ßir Görüntü oluşturuyor pRoblem Nasıl Çozulur yardımcı olursanız Sevinirim Arkadaşlar
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dersi, içerikte modül yayınlama, joomla 1.5 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|