Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#11 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Foto galerin olmadan da içeriğinde fotoğraflarını göstereceğin Joomla 1.5 uyumlu Image Gallery Plug'ini var. ( Very Simple Image Gallery Plugin ) Bu sayfada anlatımı da mevcut senin işini bu görür. Joomla sürümünü bu siteden indirdiysen hepsi türkçe olmalı. |
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#12 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 7 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Benim anlamadığım şey modülü hem makalenin üstünde hem içinde gösteriyor. yani modülü menü ile ilişkilendirince zaten menüye tıklayınca görüküyor. ayrıca yazının içinde görüküyor loadposition ile. Kullanma mantığını anlamadım. Göstermek istediğim modül gösterilmeden sadece yazı içinde loadposition ile göstermek istiyorum bu mümkün mü?
Teşekkürler. |
|
|
|
#13 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Temanızda olmayan bir modül pozisyonuna eklersiniz. Örneğin; temanızda right modülü poziyonu yok. Sende o slayt galerini right modül pozisyonuna eklersin ve menüden göstereceğin sayfayı seçersin. |
|
|
|
|
#14 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 824 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Analtım için teşekkürler. Yalnız bu içerikte modül göstermek değil de içerikte modül pozisyonu göstermeye daha çok benziyor.
|
|
|
|
#15 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok güzel anlatım.dediklerinizin aynısını yaptım ama modül çıkmıyor giriş formunu content9 a atadım ve yeni bir makale açtım içinede {loadposition content9} yazdım başarılı olmadım.uyumlu ekten gerekli ayarları yaptım.
örnğ: {loadposition content9} yazıyor. hatam nerde anlıyamadım. |
|
|
|
#16 | |
|
Yönetim
Alıntı:
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 9 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
evet evet açtım inanın en az 50 kere kontrol ettim herşeyi ama modülü hiçbir türlü bu şekilde yayına koyamadım
|
|
|
|
#18 | |
|
Yönetim
Alıntı:
Hangi site bu bi baksam... |
|
|
|
|
#19 |
|
sorun çözüldü teşekkürler jomlatr takımı lginize.
Konu bashkan tarafından (12-27-2008 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#20 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaslar sorun cözüldü diye bırakmasaydınz keske , bendede aynı sorun var. uğrasıp yapan biri nasıl yaptığını söylerse sevinrim yukarda yazılanları aynen uyguluyorum fakat modülü makale içerisinde gösteremiyorum. en az 10 kere yazılanları tekrar ettim :/
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dersi, içerikte modül yayınlama, joomla 1.5 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr