Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Merhaba arkadaşlar, Joomla 1.5 versiyonda içeriklerimizde modül yayınlama dersini anlatıyorum.
![]() Öncelikli yapmamız gereken Uyumlu Ek Yöneticilere tıklamak. ![]() Buradan da bakıyorum İçerik - Modül Yükle ekimiz etkin durumda mı diye. ![]() İçeriğimizi yazıyoruz ve burada modül'ü gösterebilmemiz için alttaki kodu yazmamız lazım. {loadposition banner} ben banner modülünü örnek verdim, siz istediğiniz modülü yazabilirsiniz. İşlemimiz Tamamdır. Gelelim Modül pozisyonu nereden öğrenilir sorusuna ![]() Admin Panelinden Modül Yöneticisine giriyoruz. ![]() Resimde görüldüğü gibi modül pozisyonumuzu görebiliriz. |
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: what is this joomla? Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 648 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler paylaşımınız için. Önemli bir konuya değinmişsiniz. Unutmadan teşekkürden çok soru alacağınız kesin. Dikkat ediyorumda bir çok analtım var hep soru
|
|
|
|
#3 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Müslüman Metalci Kayıt Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 454 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
Zaten amacımda bu birşeyin dersini verirken derinlere inmek gerek çünki bunu bilmeyen okuyacak bu yüzden neyin nerede olduğunu göstermemiz ve açıklamalı birşekilde sunmamız lazım. Neyse ben işe dalayım arada böyle dersler çıkaracağım, akşam ise sobi2 dersini hazırlıyorum. |
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Konya Mesajlar: 703 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
anlatım için teşekkürler önemli bir konu..
umarım bir çok kullanıcının işine yarayacaktır.. |
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
önemli bir konuya değinmişsiniz.sagolun
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 64 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhabalar ben birkaç şey sorcam {loadposition banner} demişsiniz banner orda konumu belli edio dimi? o halde şöyle birşey var left konumunda bin tane modül var hem {loadposition left} diyince makalenin içinde işe yaramıyor . Ben spesifik bir modülü içeriğimin yada makalemin bir bölgesinde açılmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? İçerik modül yükle eki aktif ama diğer kısmını anlamadım. Yardım ederseniz sevinirim.
|
|
|
|
#7 | |
|
Yönetim
Alıntı:
Yapmak istediğinizi tam anlamadım. İçerik içerisinde ne göstermek istiyorsunuz ona göre düşünelim... |
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Üyeliği Durduruldu Kayıt Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 64 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ya mesela kayan resimler bir kategoride bir makale yapcam diyelim makalenin başına kayan resimler modülünü ekliycem diyelim {loadposition banner} demişler ama benim şablonumda banner konumu yok mesela kayan resimler modulünü sadece lefte koyabiliyorum ama leftte binlerce modül var hem {loadposition left} yazdım yine işe yaramadı . Bunu nasıl yapabilirim bilen varsa söylerse sevinirim .
|
|
|
|
#9 | |
|
Yönetim
Alıntı:
Eğer başka birşey ekleyecekseniz dikkat etmeniz gerekenler, uyumlu ek yöneticisi'nden İçerik Yükle Ek'ini aktif etmek, bir de içerikte görünecek modül, gösterilecek sayfa da yayında olması lazım yani modül özelliklerindeki menü atamasında. |
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
arkadaşım güzel anlatmışsın sağol ama dediğin yere kadar geldim fakat ilerisi yok. şimdi bende foto galeri özelliği yok bunu eklemek istiyorum fakat hata veriyor. bir türlü ek modul ekleyemiyorum. dosya bulunamadı vb uyarılar alıyorum. acaba ben bu modulu yüklemek için ne yapabilirim bi açıklarsan çok sevinirim. birde benim modul yükleme, içerik yüklemeyi etkinleştirme seçenekleri ingilizce yani senin anlattığın gibi değil üst pencereler türkçe fakat bunların alt bölümleri ingilizce o yüzden bir şey anlayamıyorum. sorunumla bi ilgilenen olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dersi, içerikte modül yayınlama, joomla 1.5 |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr