Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 12 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Arkadaşlar Elimdeki bütün faydalandığım eğitim videolarını toplayıp sizinle paylaşmak istedim. Toplam 600 mb sıkıştırılmış 6 dosya halinde. Kurulum ve bütün modüllerin kullanımları ile ilgili videolar var. Umarım Faydalı olur.
Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting Hotfile.com: One click file hosting |
|
|
|
#2 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
teşekkürler
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
İnşallah bizlerede senin gibi yardımcı olur. Emeğine sağlık.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2009 Mesajlar: 10 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
süper bi paylaşım olmuş
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hknakg biraz içeriğinden bahsedermisin.... İnternetim kotalı o yüzden bilmeden indirmek istemiyorum.
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Nov 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Teşekkür ederim arkadaşım. Başlangıç aşamasında biri olarak gayet faydalı şeyler paylaşmışsın.
|
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Videolar Türkçe mi ?
|
|
|
|
#8 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Feb 2010 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Siteniz gayet başarılı öncelikle bunun için tebrik ederim. Bu eğitim videolarının ilk iki parçasını indirdim ancak 1 nci parçada birkaç tane ikinci parçada çoğunluğu açılmıyor. acaba sorun nedir? indirme yerine adres versek cd/dvd ye kaydedilmiş olarak gönderebilirmisiniz? Saygılar... |
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: v ukraine Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ben simdi indirdim gayet normal takıntı veya hata vermedi izliyorum..
adres verilerek hizmet onlar yok oyle biseye baslandımı arkası cok gelir o yuzden bilgiler hizmetler sadece burda.. büyüklerimiz tabi daha iyi bilirler... |
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Bulunduğu yer: antalya Mesajlar: 47 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
bende bun videolardan cok faydalandım. hazırlayan arkadasın emeklerine saglık
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|