teşekkürler
Joomla! Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.5.x Dersleri Forumunda Bulunan Joomla 1.5 Bütün Eğitim Videoları Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar Elimdeki bütün faydalandığım eğitim videolarını toplayıp sizinle paylaşmak istedim. Toplam 600 mb sıkıştırılmış 6 dosya halinde. Kurulum ve bütün ...
Arkadaşlar Elimdeki bütün faydalandığım eğitim videolarını toplayıp sizinle paylaşmak istedim. Toplam 600 mb sıkıştırılmış 6 dosya halinde. Kurulum ve bütün modüllerin kullanımları ile ilgili videolar var. Umarım Faydalı olur.
Hotfile.com: One click file hosting
teşekkürler
İnşallah bizlerede senin gibi yardımcı olur. Emeğine sağlık.
süper bi paylaşım olmuş
hknakg biraz içeriğinden bahsedermisin.... İnternetim kotalı o yüzden bilmeden indirmek istemiyorum.
Teşekkür ederim arkadaşım. Başlangıç aşamasında biri olarak gayet faydalı şeyler paylaşmışsın.
Videolar Türkçe mi ?
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Siteniz gayet başarılı öncelikle bunun için tebrik ederim.
Bu eğitim videolarının ilk iki parçasını indirdim ancak 1 nci parçada birkaç tane ikinci parçada çoğunluğu açılmıyor. acaba sorun nedir?
indirme yerine adres versek cd/dvd ye kaydedilmiş olarak gönderebilirmisiniz?
Saygılar...
ben simdi indirdim gayet normal takıntı veya hata vermedi izliyorum..
adres verilerek hizmet onlar yok oyle biseye baslandımı arkası cok gelir o yuzden bilgiler hizmetler sadece burda..
büyüklerimiz tabi daha iyi bilirler...
bende bun videolardan cok faydalandım. hazırlayan arkadasın emeklerine saglık
Paylaş