Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Merhaba Arkadaşlar Forumda araştırdım ama Joomla 1.0.15 ile Vbulletin 3.6.7 Entegresini bulamadım. joomla 1.0.13 anlatımı var ama Joomla 1.0.15 ile Vbulletin 3.6.7 anlatımı yok. sanırım joomla 1.0.15 entegresi farklıymış. ddiğer anlatılanlara göre yapdım fakat olmuyor. Joomla 1.0.15 ile Vbulletin 3.6.7 Entegresini nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. Sadece Üyeleri Aktarma istiyorum iki taraftada aynı üyelerin olmasını iki taraftanda giriş yapabilmesini istiyorum. Şimdiden Tşk...
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 24 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Çok Saol Daha beceremedim ama inşallah yapacaz.
|
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: May 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
burda güzel anlatmış eleman ama bu jvbplugin nerden buluruz
http://www.heyecannet.com/forum/joom...im-t10805.html |
|
|
|
#5 | |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Alıntı:
doğru demiş.
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr