Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, internet explorer7, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ne zaman eklenir acaba
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1.0.15 Türkçeyi indir. İiçinden TR dil dosyalarını alın.
|
|
|
|
#3 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Joomla 1.0-de "Ə" sorunu var. Ben azerice kurmak istiyorum ama"ə" harfi "Y" gibi görünüyor. Nasıl çözüle bilir? Veritabanı UTF-8_unicode şeklinde ayarladım ama harfler doğru görünmüyor.
Azərbaycan Hökümətinin bakomatlar haqqında qərarı olmalı ama AzYrbaycan HökümYtinin bakomatlar haqqında qYrarı yazıyor |
|
|
|
#4 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.891 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Azerice paket yokmu ki.
|
|
|
|
#5 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 15 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Uğur tr dil dosyaları türkçe joomlanın tam olarak neresinde??
İnstallation klasoru hariç diğerlerini mevcut 1.0.15 in üzerine yazdırıyorum türkçe olmak bir yana kurulum kısmına gidiyor...Halbuki installation klasoru yok...E configuration.php de zaten yerinde duruyor... Sadece administrator klasorunu atıp deneyeyim dedim bu seferde türkçe karakterler sorunlu... 1.0.15 i nasıl sorunsuz türkçe yapabiliriz acaba?? |
|
|
|
#6 |
|
Yönetim
Administrator klasörünü kople atıyorsun.
Ana dizin Language klasörün içinde turkish olanları. Yedek alın. |
|
|
|
#7 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 6 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
KESH çok teşekkürler.
administrator klasörünün üzerine yazdım, anadizndeki language klasörünüde düzenledim sorunsuz halloldu. teşekkürler
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr