Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna tıklayın.
Joomla 2.5.x Dersleri Kategorisinde ve Joomla 2.5.x Video Dersler Forumunda Bulunan Joomla 2.5 Kategori - Alt Kategori Oluşturma Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna tıklayın....
Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna tıklayın.
Konu Ugur tarafından (01-27-2012 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir. Sebep: Bağlantı güncellendi.
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Uğur Bey, harikasınız! Elinize ve yüreğinize sağlık.![]()
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
Jomlayla ilk tanıştığımda bunları öğrenebilmek için okadar uğraşmıştımki
Kategori ekledim. bu kategori altında bir makalede ekledim . ancak ana sayfada kategoriye tıkladığımda ;
Hata Oluştu
İstenilen sayfa bulunamadı.
Arama
Siteyi aramayı ya da anasayfayı ziyaret etmeyi isteyebilirsiniz.
Anasayfa
Eğer sorunlar devam ederse, lütfen sitenin sistem yönetici ile iletişim kurunuz.
#404 Kategori bulunamadı
Şeklinde bir uyarı alıyorum. Sebebi ne olabilir acaba?
bilgilendirme için tşk,
bende de bu sorun vardı bildiğim şekilde yapıyordum olmuyordu buraya baktım bildiğimle aynı, çok denedim, çok açtım ama bir türlü halledemedim menüde görünmüyor
Bu kategoriler anasayfada menüde görünüyormu ?
bende de görünmüyor,
misal ürünlerimiz menüsüne alt menü ekledik. Ana sayfa yapınca ürünler menüsüne geliyorum görünmüyor, o menüye tıkladıktan sonra mouse ile üzerine gelince alt menüler görünmeye başlıyor
Derste uğur hocam anlatmış.Dikkatle izleyerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.
malesef olmuyor
Menüye bağladığın kategoriler seçilimi kontrol et.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş