Joomla! 2.5.x sürüm güncellemesi oldukça basit ve kolay.
Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna tıklayın.
Joomla 2.5.x Dersleri Kategorisinde ve Joomla 2.5.x Video Dersler Forumunda Bulunan Joomla 2.5 'de Güncelleme Nasıl Yapılır? Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Joomla ! 2.5.x sürüm güncellemesi oldukça basit ve kolay. Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna ...
Joomla! 2.5.x sürüm güncellemesi oldukça basit ve kolay.
Not: Videoyu daha büyük seyretmek için, Video alt sağ vimeo logosuna tıklayın.
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Uğur Bey,
Teşekkür ederim, elinize sağlık.
- Joomla 2.5.1 sürümünde olan özellikler, Joomla'nın hiç bir sürümünde mevcut değil. Joomla'nın bize sunmuş olduğu bu özellikleri sonuna kadar değerlendirmek gerekiyor.
Joomla 2.5 'de Güncellemesi ile ilgili güzel bir videolu anlatım olmuş.
çok güzel bu sürümde "1.5.22 kullanıyordum " çoğu zor işler bana göre tabi bir kaç tıkla halloluyor sağolasınız...
videodaki gibi güncelleme yapmaya çalıştığımda aldığım hata
JInstaller: :Install: XML kurulum dosyası bulunamıyor.
Güncelleme yolu mevcut değil.
JInstaller: :Install: XML kurulum dosyası bulunamıyor.
Bildiri dosyası algılanamıyor.
COM_INSTALLER_TYPE_TYPE_ güncelleme başarılı.
tekrar güncellemeleri bul dediğimde 2.5.1 aynen duruyor
ben de paket yükleyerek yaptım.
başka bir sitem de 1.7.3 çatısında güncellemeleri bul dediiğim zaman 2.5.1 güncelleme paketi olarak algılanıyor.
1.7.3 otomatik güncelleştirmeyle 2.5.1'e direkt geçer mi acaba?
iyi çalışmalar
bende de aynı sorun var bunun çözümünü bilen biri varmı? eklentilerden kurmaya çalışıyorum olmuyor otamatik güncelle deyince de yukarıda kş bayramxtr'nin yazdıgı gibi hata alıyorum?
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
-1 - An error has occurred.
Copy failed
Hatası veriyor ne yapmalıyım ???
şimdiden teşekkürler
zip'li paketi kurarak deneyin.
2.5.1 den 2.5.2 ye güncellemek istediğimde ben de aynı şekilde
hatası alıyorum. Mesele bu şekilde kolay bir yolu kullanabiliyor olmak. Neden olduğunu çözmeye çalışıyorum. Zipli dosya ile güncellemek yerine biraz daha araştıracam bakalım.-1 - An error has occurred.
Copy failed![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş