Tam ekranda seyretmeden önce, Başlat (play) dügmesine basın. Videonun yüklenmesini bekleyin. Daha Net seyredebilirsiniz.
Joomla! 1.6.x Dersleri Kategorisinde ve Joomla! 1.6.x Video Dersler Forumunda Bulunan Joomla 1.6 Wamp Server Kurulum Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Tam ekranda seyretmeden önce, Başlat (play) dügmesine basın. Videonun yüklenmesini bekleyin. Daha Net seyredebilirsiniz....
Tam ekranda seyretmeden önce, Başlat (play) dügmesine basın. Videonun yüklenmesini bekleyin. Daha Net seyredebilirsiniz.
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Eline sağlık usta yararlı ders olmuş.
Beğen: joomlatr |
Takip et: @joomlatr | Joomla! Türkiye Grubu'na Katıl! / JoomlaLogin.com -Joomla 2.5.4
Joomla Türkiye'ye Yeni Katıldıysanız, Forum Kurallarını İnceleyiniz. Forumda Arama Yapmayı Unutmayınız.
----------------------------------------------------------------------------------
Ücretli Joomla! Tema Siteleri: IceTheme | Shape5 | You! Joomla | JoomlArt | JoomlaBamboo
Acemiler için HD Kalite gibidir o merak etme sen)
Ellerinize saqLık ugur bey çok harika bir vidyo cekmissiniz.Bilmeyenlere çok iyi bir kaynak yaratmistiniz.Basarilarin devamini dileriz.....
sağolasın uğur
Elinize emeğinize sağlık.
ustalar videoyu bastan sona izledim wampserver da kurdum fakat jommla kurulum sayfasında dil seceneklerimden türkceyi seciyorum ileri diyorum aynı sayfa yine acılıyo nerede yanlıs yaptım.yardımcı olursanız cok sevinirim.saygılar.
ekran neden tam ekran olmuyor bu şekilde hiç bişey anlaşılmıyor ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Paylaş