Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org
Joomlatr.org

Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumuzu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, google chrome, safari, opera kullanınız..
|
|
#1 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
1- Joomla kurmak için hosting önemlidir. Hosting şirketinizle iletişime geçiniz.
2- Gerekli Programlar
3- Joomla! 1.5.8 Türkçe kurulum paketini indirin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| Sponsor Reklam |
|
|
|
|
#2 |
|
Süper Mod
Kayıt Tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Yemyeşil Bursa Mesajlar: 369 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 1 |
Çok iyi anlatım olmuş uğur, eline sağlık.
|
|
|
|
#3 |
|
Yönetim
Ünvanı: Uğur Uygur Kayıt Tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Mesajlar: 6.356 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 10 |
Teşekkürler Mert,
Arkadaşlar resimli ve yazılı anlatımları iyi okursanız joomlanız hazır. Üstteki uyarılarımı lütfen kurmadan önce okuyunuz. resimlerin üzerine tıklayıp büyütebilir ve taşıyabilirsiniz kendi alanında. |
|
|
|
#4 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
hocam ben kuramadım ya dosyaları alanıma gonderiyorum ama olmuyor nasıl olcak
|
|
|
|
#5 |
|
Yönetim
Ne gibi bir hata alıyorsunuz. FTP'den sunucunuza gönderdiğinizde?
|
|
|
|
#6 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 8 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
ftpden sunucuya gonderiyorum siteme girip joomlayı kurmak istiyorum ama siteme ismine tıkladığımda ilk başta 404 ile ilgili bir sorun verdi sonra cpanalden kurmaya calıştım şimdi ise Index of /
* cgi-bin/ Apache/2.2.9 (Unix) mod_ssl/2.2.9 OpenSSL/0.9.8b mod_bwlimited/1.4 Server at futboligi.com Port 80 bu sorunu verdi. ne yapmalıyım??? SAYGILAR... |
|
|
|
#7 |
|
Yönetim
Hosting şirketinize bu durumu bildirin. düzelticeklerdir.
|
|
|
|
#8 |
|
tşk ederim bende oyle yaptım zaten .......SAYGILAR
|
|
|
|
#9 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 4 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
configuration.php yi gönderiyorum ama yazılabilir göstermiyor kontrol ettiğimde
|
|
|
|
#10 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Aug 2008 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
No configuration file found and no installation code available. Exiting...
Hocam 2 kere kurmaya çalıstım dersi takip ederek ama installation bu dosyayı kaldırdıktan sonra her zaman bu hatayı veriyor yanlış bişey yaptığımı sanmıyorum |
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr joomlatr