Merhaba, sitemizden daha iyi yararlanabilmek için kayıt olunuz. Kayıt olmak için tıklayınız.. Şifrenizi Unuttuysanız yeni şifre istemek için tıklayınız..
Forumu daha iyi görüntüleyebilmek için firefox, safari, IE8 kullanınız. Foruma başlarken lütfen kuralları okuyunuz. Dersler ve arama size daha çabuk yardımcı olacaktır.
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
ilk mesajımda İndirme linkine tıklayın acılan sayfada Free yazısına tıklayın
sonra belirli bir saniye zamanı var onun 0 lanmasını bekleyin No premium-user. Please enter here kod yeri gelecek, boşluga kodu giriyon DOWNLOAD diyon tamamdır . .
|
#22 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jan 2009 Mesajlar: 11 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
Warning: /var/www/vhosts/taktikblog.com/httpdocs/administrator/cache/da4f9e501a6359708d714f016ef2d500.spc is not writeable in /var/www/vhosts/taktikblog.com/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1623
Warning: /var/www/vhosts/taktikblog.com/httpdocs/administrator/cache/da4f9e501a6359708d714f016ef2d500.spc is not writeable in /var/www/vhosts/taktikblog.com/httpdocs/libraries/simplepie/simplepie.php on line 1623 bu şekilde hata alıyorum, nasıl düzeltebilirim hatayı, tşkrlr |
|
|
|
#23 |
|
Kayıt Tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: *Unutmadik seni 25 haziran 2005 Kazim Koyuncu* Mesajlar: 2.727 Durum: Online Tecrübe Puanı: 3 |
Yüklemek istediginz Klasör yazılabilir değil, yazılabilir yapın . .
Yardım>Sistem bilgisi > klasör izinleri
|
#24 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 2 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
trabzonli benda ordanum sağolasun
|
|
|
|
#25 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Oct 2009 Mesajlar: 3 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
joomgalery i yukleyip kategori olusturup resim ekliyorum. buraya kadar hersey normal ama sitede resimlere tiklayip ta sonra buyutmek icin tekrar tikladigimda ekran resmin buyuk halini cikaran 2 adet pencere cikiyor. ben joomgalery i silip tekrar kurdum ama degisen bir sey olmadi. sitesinin resim galerisinden yardimci olabilecek arkadas varsa cok tesekkur ederim.
(template yootheme lerden ekledim ama joomla yi ben silmedim. simdi dikkatimi cekti.) ![]() sorun temadan kaynaklaniyormus. yoo_beyond kurmustum. joomlanin standart temalarindan secince duzeldi. Konu Trabzonli tarafından (11-03-2009 Saat 17:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
#26 |
|
Sorunun düzelmesine sevindim kolay gelsin . .
|
#27 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
yeterki video olsun kardeş eline sağlık
|
|
|
|
#28 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Dec 2009 Mesajlar: 5 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
denedim oldu tekrar teşekkürler devamını bekliYORUM
|
|
|
|
#29 |
|
birkaç yere baktım tam bir şey çıkaramadım.bir sorum olacak flash animasyon ya da bannerler nasıl ekleniyor.
|
|
|
|
#30 |
|
Ünvanı: Yeni Joomlacı Kayıt Tarihi: Jun 2009 Mesajlar: 1 Durum: Offline Tecrübe Puanı: 0 |
mrb arkadaşlar ben jooöla da yeniyim. Sizlerin msjlarını okuyarak birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Bir resim galerisi ekleyebilmek için ne yapmalıyım cevap verirseniz teşekkür ederim.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| joomgallery 1.5, resim bileşeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|