Arama modülünü left pozisyonuna getirip birde öyle dene,kaymanın nedeni 2 modülün üst üste olması . .
2 si aynı yerde olmasın arama modülünü left pozisyonuna alın öyle deneyin..
Joomla 1.5.x Bileşenleri Kategorisinde ve Joom!fish Forumunda Bulunan Joomfish yüklemeden sonra menüde kayma problemi Konusunu Görüntülemektesiniz, Konu İçerigi Kısaca ->> Arkadaşlar merhaba, sitede biraz aradım ama bulamadım. Flood olduysa kusura bakmayın.ben joomfish'i yükledim.Yüklemeyide Rahmi Arık hocamızın yazmış olduğu kullanım klavuzuna ...
Arkadaşlar merhaba, sitede biraz aradım ama bulamadım. Flood olduysa kusura bakmayın.ben joomfish'i yükledim.Yüklemeyide Rahmi Arık hocamızın yazmış olduğu kullanım klavuzuna uygun olarak gerçekleştirdim. Lakin klavuzda hocamızın yazdığı gibi benim kullandığım şablonda user4'ü kullanmasına karşın,joomfish in yüklenilmesinden sonra,benim üst menüde kayma oldu,ne yaptıysam düzeltemedim. konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Konu Ugur tarafından (10-25-2009 Saat 23:32 ) değiştirilmiştir.
Arama modülünü left pozisyonuna getirip birde öyle dene,kaymanın nedeni 2 modülün üst üste olması . .
2 si aynı yerde olmasın arama modülünü left pozisyonuna alın öyle deneyin..
JFolder . ..
Eyvallah hocam,hiç aklıma gelmemişti.Akıl akıldan üstündür diye boşuna dememişler. Sağolasın.
Kolay gelsin..
JFolder . ..
Paylaş